Клевър Бук на Франкфуртския панаир на книгата - 15.10.2017г.

Клевър Бук на Франкфуртския панаир на книгата - 15.10.2017г.


От името на издателство „Клевър Бук“ и издателство „Кибеа“, бихме искали да поканим всички български родители и деца, живеещи в Германия, на Панаира на книгата във Франкфурт. На 14 и 15 октомври нашите две издателства ще организират специални събития. Много бихме се радвали да четем и да играем с българските деца, както и да се запознаем с техните родители и учители.


Нашето предложение е да направите една разходка, която да започне на щанда на „Клевър Бук“ – А88 в зала 5.0, да продължи през щанда на „Кибеа“ – А14 и при желание от ваша страна да завърши на българския национален щанд в същата зала.


Какво ви очаква на щанда на „Клевър Бук“:

Засега планираните дни и часове за игра са събота, 14 октомври, от 11,30 или 16,30 ч и неделя, 15 октомври, от 10,30 ч. Ние, хората, работещи в издателство "Клевър Бук", вярваме, че най-ефективно се учи чрез игра.  Искаме да покажем на децата колко е забавно да знаеш и можеш повече, както и колко е важно да споделяш игрите си с приятели. Ще играем с българските букви и думи, ще смятаме, ще обсъждаме професии и спортове. За всяко дете ще има подаръчета и изненади.


Какво е подготвило издателство „Кибеа“:

Издателство „Кибеа“ ви очаква на щанд A14 в зала 5.0 в събота, 14 октомври, от 12:30 и неделя, 15 октомври, от 11:30 часа. Ще представим книгите от поредицата „Пръстенът на нибелунга“, където героите от старонемската сага оживяват с помощта на добавена реалност (AR). С неподражаем стил Елена Павлова пресъздава вълнуващите приключения от епоса, а магията се допълва от илюстрациите на Петър Станимиров. Очаквайте нашите изненади!


За нас ще е истинско удоволствие да се срещнем с български деца и родители, живеещи в Германия. Ще се радвам да намерите възможността за интересна и да я комуникирате с приятели и познати.


Очакваме ви!