[email protected]

" />

Конкурс за детска рисунка!

Конкурс за детска рисунка!

Нов месец, нов конкурс!

Той е насочен към всички малки деца, които обичат да рисуват. И така, четете внимателно:

Моля, изпращайте ни снимани рисунки на вашите деца заедно с информация за името и годините на детето на мейл: [email protected]


Темата на конкурса е: Светът е прекрасен, защото…


Това означава, че рисунките може да показват семейството, приятели, животни, цветя, детски игри и всичко, което впечатлява едно дете и го вдъхновява да рисува.


Има едно важно и необичайно условие – рисунките трябва да НЕ СА цветни! Т.е. на нас са ни необходими рисунки с тъмни контури и много детайли по тях. А причината да не искаме те да са цветни е, че възнамеряваме след това да публикуваме тези рисунки на специална секция в сайта си във формат за разпечатване и оцветяване от всички, които обичат да оцветяват. Затова и очакваме рисунките да са с много интересни и забавни елементи по тях. Вижте за пример картинката в тази статия.


Период на конкурса: Изпращайте рисунките на вашите деца още днес – 2 февруари 2016 г., ако имате такива, или до 15 февруари 2016 г. ако тепърва ще зададете темата. Ще обявим победителите на 22 февруари 2016 г.


Кой може да участва: В конкурса могат да участват рисунките на деца до 14 години.


Наградите: Ще наградим 5-те рисунки, които са ни харесали най-много, с наши активни карти по избор.


Какво ще се случи след това: Ще форматираме рисунките, които са ни впечатлили най-много, така че да са подходящи за разпечатване и оцветяване, и ще ги публикуваме на нашата интернет страница.  


Имайте предвид: С участието си в нашия конкурс – т.е. с изпращането на рисунка на детето ви на електронната ни поща, вие заявявате съгласието си тази рисунка да бъде публикувана на сайта ни в последващ момент.


Очакваме рисунките с нетърпение!


Ако имате въпроси, задайте ги тук: [email protected]


Конкурсът приключи, а наградените вижте ТУК



Интересни статии от сайта ни:

Спортове за майки

За агресивните деца на площадката

Защо да имам второ дете?