Мода на Площадката - или как дълбокото деколте привлича неочаквани обожатели

Мода на Площадката - или как дълбокото деколте привлича неочаквани обожатели

 

За майки

 

1. Обувки – удобни за бърз старт и внезапно спиране – и така няколко пъти. Тръгна към люлката! Спри, спри веднага! Оф, отказа се. Леле, къде се е покатерил чак! Дали ще успея да го хвана?! Ох, слезе....

 

2. Пола – колкото и да сте красива и издръжлива, все ще ви се прииска да поседнете, Но, о!, изненада, пейка няма. Ха сега седнете с прекрасната си, не особено дълга пола на земята! Да, ще зарадвате единичните бройки татковци, но какво правим с множеството майки? А и сигурна ли сте, че сте имала време да махнете космите си над коленете?

 

3. Деколте – бъдете разумна! Колкото по-хубави са гърдите и голямо деколтето ви, толкова по-голяма е вероятността да спечелите досадни почитатели. И то такива, които ще ви дърпат за крачола и ще хленчат: „Ам-ам!“.

 

4. Чанта – тук оставяме на вашия вкус, може да е каквато пожелаете – малка, голяма, червена, шарена... Но, разбира се, трябва да събира най-малко следните неща: 3 памперса, пакет мокри кърпи, шише вода, дрехи за преобличане на хлапето, 1 топка...

 

 

 

За татковци

 

1. Обувките – да, знаем, че смятате джапанките за неустоимо секси. Но да бъдем реалисти – трябват ви обувки, с които да се катерите, за да смъкнете от дървото хвърчилото или сина си, с които да пълзите под колата, за да измъкнете топката или сина си, и не на последно място - такива, с които да ритате топката. Не, сина си – не!

 

2. Панталоните – зарежете любимия свръхкъс екип, с който играете неделен футбол с приятели. Защо ли? Прочетете какво ще ви се налага да правите на площадката в предходната точка и изберете нещо по-прибрано по краката в приятни сиво-черни тонове.

 

3. Тениска. За съжаление, и тук личните ви предпочитания нямат никакво значение. Трябва да изберете най-изгладената тениска. Ако не го направите, рискувате провеждането на тежък разговор с жена си: „Какво ли са си казали майките на площадката? Че не се грижа за теб?! Че не стига, че ми гледаш децата, но дори и не те гладя като хората?!“.

 

4. Чантата. Тук отново изборът не е ваш – ако е момче, то най-вероятно ще е раничка със Спайдърмен, Батман или нещо подобно. Ако е момиче, то цветовете ще са розови, а картинките с принцеси и феи. Примирете се.

 

 

Виж още новини от Площадката тук:

Тест: Ще позная кой си ти на Площадката!

Борбата за пейката - или съвети за успешно общуване на Площадката 

Кой кой е на Площадката?