RO EN

20% отстъпка за учители!

от 19/01/2015 г.

 

20 off

 

Всеки регистриран в електронния ни магазин преподавател ще може да поръча от електронния ни магазин харесаните от него продукти с 20% отстъпка!

Освен отстъпката, при поръчката ще получавате и допълнителните подаръци, които изпращаме на учителите: подарък по избор*, "усмивки за всяко дете" и др. Промоцията не е валидна за продукти в раздели Намалени и Промоционални. 


Какво трябва да направите:

1. Да се регистрирате в електронния ни магазин. Имайте предвид, че адресът на доставка трябва да е вашият служебен адрес - училище, детска градина, кабинет и т.н.

Регистрирайте се тук!

 2. Да изберете наши продукти, като директно ще виждате намалената цена.

 3. Да изберете подарък към поръчката си (в случай, че надвишава 10 лв.).

 4. Да изпратите поръчката към нас.

 

Част от подаръците за учители:

 Умен диск 1Умен диск 2 

* При поръчка под 10 лв., подаръкът ще включва малки карти с буквите и малки карти с числата. При поръчка над 10 лв., подаръкът е по избор от списък с продукти на Клевър Бук.  

 

Регистрирайте се тук!

 

С всяка поръчка получавате и 30 усмивки - цветни, кръгли картончета, които могат да се надписват с името на детето, което е заслужило похвала. Ето ги:

Усмивка за всяко дете

Виж следващата новина
Само ако знаех...
Само ако знаех...


Само ако знаех какво наистина значи да си лишен от сън, преди да имам деца... Само ако знаех как думите: „Мамо, мамо, мамооо!“, ще стържат по нервите ми и ще ги чувам всеки божи ден за почти десетилетие...