Коледен подарък 1

ПЦД 48,60 лв. Специална цена 35,00 лв. Разлика 13,60 лв.
В наличност
SKU
333-199
Добави към списък с желани

Безплатна доставка за поръчки над 70 лв.

Коледен подарък 1 съдържа 5 специално подбрани карти и игри, които да радват детето не само в Коледния ден, но и още дълго време.

Той съдържа 3 комплекта карти-пъзел, 1 образователна игра, 1 картонен модел за оцветяване и игра. Всичко това е сложено в цветна, текстилна торбичка, а в нея са добавени и малки изненади.

Повече информация вижте по-долу:

 

Коледен подарък 1 съдържа специално подбрани карти и игри, които да радват детето не само в Коледния ден, но и още дълго време.

В него ще откриете: 3 комплекта карти-пъзел, 1 образователна игра, 1 картонен модел за оцветяване и игра. Всичко това е сложено в цветна, текстилна торбичка, а в нея са добавени и малки изненади.

1. Карти-пъзел "Разкажи ми история" - С тези карти детето може да състави 10 истории. В тях има главни герои и вълнуващи за малките деца ситуации. С картите детето се учи да изразява мислите си, да разказва истории, да вижда връзката между причина и следствие.

2. Карти-пъзел "У дома" - С картите в този комплект детето може да построи цял дом! На 4-те етажа живеят различни хора, които вършат различни неща. Детето упражнява наблюдателността и съобразителността си, търси и брои предмети. Комплектът съдържа 15 карти, от които могат да се сглобят 7 малки и 2 големи пъзела.

3. Карти-пъзел "В магазина" - С картите в този комплект детето може да построи цял търговски център, в който има различни магазини - за плодове и зеленчуци, за хранителни продукти, за обувки и дрехи, и дори книжарница! Детето упражнява наблюдателността и съобразителността си, търси и брои предмети. Комплектът съдържа 15 карти, от които могат да се сглобят 7 малки и 2 големи пъзела. 

4. Образователна игра "Аз уча превозните средства" - тя съдържа 4 големи диска  + 20 по-малки диска, с които детето ще може да отговаря на въпроси като: Кои превозни средства се движат по земята? А кои летят във въздуха? Открий превозните средства, които използваме във водата. Можеш ли да откриеш превозното средство за всяка професия? Дисковете са направени от твърд картон за продължителна и безопасна игра.

5. Картонен модел за оцветяване и игра "Оцвети гората" - Освен модел на гора през двата сезона, в опаковката ще намерите и картинки, които детето може да изрежеоцвети и залепи. Картонения модел е с дължина 85см и височина 23 см. и може да стои изправен, така че да служи за декор на детските игри.

6. Голяма текстилна торбичка с цветен принт 

7. Изненади

 

Всички коледни подаръци разгледайте ТУК.

 

 

Напишете вашето мнение
Оставете коментар:
Вашата оценка:
(Най-ниската е 1, най-виската е 5)

1) Доставка със "Спиди": Доставка до дома/офиса 

Цена на доставка за цялата територия на България – Цената на доставката зависи от теглото на пратката и сумата на наложения платеж (ако има).

При поръчка на стойност над 70лв. - БЕЗПЛАТНА доставка

2) Доставка до офис на Еконт: за сметка на клиента, в зависимост от вида на пратката и тарифата на куриера.

Поръчките се обработват и доставят в работни дни. Доставката е до офис на Еконт и е за сметка на клиента. Цената на доставката е включена в крайната цена. Цената на доставката зависи от теглото на пратката и сумата на наложения платеж (ако има). Ще получите смс, когато пратката е в посочения офис.

При поръчка на стойност над 70лв. - БЕЗПЛАТНА доставка

Характеристики
Тегло1.060000

Задайте своя въпрос през формата за контакт!

Ще харесате още: