Купи поредицата ,,Аз уча цветове, сезони, форми, животни и превозни средства'' с 20% отстъпка!

Промо
Специална цена 39,60 лв. Редовна цена 49,50 лв.
В наличност
SKU
333-104
Добави към списък с желани

Безплатна доставка за поръчки над 70 лв.

Представяме ви петте помощника на детето при ученето на сезоните, превозните средства, животните, формите, както и цветовете.

Игрите съдържат 4 големи диска + 20 по-малки диска, с които детето ще може да отговоря на най-различни въпроси. 

По този начин то ще упражнява своята наблюдателност, асоциативно мислене и логика, като слага подходящите картинки в съответните кръгове. Вижте повече по-долу.

Подходящи за деца от 1 до 4 години.

Съдържание:

Аз уча: Цветовете

Тази образователна игра съдържа за цветовете 4 големи диска + 20 по-малки диска, с които детето ще може да се запознае с 4-те основни цвята - син, червен, зелен и жълт. Детето ще трябва да отговаря на въпроси, като: Какъв цвят е царевицата? А детелината?

Аз уча: Формите

Тази образователна игра за формите съдържа 4 големи диска + 20 по-малки диска, с които детето ще може да се запознае с 4-те основни форми - кръг, квадрат, правоъгълник и триъгълник.

Аз уча: Сезоните

Тази образователна игра за сезоните съдържа 4 големи диска – по един за всеки сезон, + 20 по-малки диска, с които детето ще може да отговаря на въпроси като: Какво е времето през пролетта? Какво хапваме през лятото? С какво играем през зимата? А какво обличаме през есента?

Аз уча: Животните

Тази образователна игра за животните съдържа 4 големи диска + 20 по-малки диска, с които детето ще може да отговаря на въпроси като: Кои животни живеят у дома? А кои животни можеш да видиш на двора на село? Кои животни можеш да срещнеш в гората? А в морето? 

Аз уча: Превозните средства

Тази образователна игра за сезоните съдържа 4 големи диска + 20 по-малки диска, с които детето ще може да отговаря на въпроси като: Кои превозни средства се движат по земята? А кои летят във въздуха? Открий превозните средства, които използваме във водата. Можеш ли да откриеш превозното средство за всяка професия? 

Дисковете са направени от твърд картон за продължителна и безопасна игра. Подходящи са за деца на възраст между 2 и 4 години.

Ако тази оферта Ви е харесала, вижте още:

Смях карти с животни, професии и спортове

 200 игри за деца на път

Оферта с ЕМОЦИИТЕ

Напишете вашето мнение
Оставете коментар:
Вашата оценка:
(Най-ниската е 1, най-виската е 5)

1) Доставка със "Спиди": Доставка до дома/офиса 

Цена на доставка за цялата територия на България – Цената на доставката зависи от теглото на пратката и сумата на наложения платеж (ако има).

При поръчка на стойност над 70лв. - БЕЗПЛАТНА доставка

2) Доставка до офис на Еконт: за сметка на клиента, в зависимост от вида на пратката и тарифата на куриера.

Поръчките се обработват и доставят в работни дни. Доставката е до офис на Еконт и е за сметка на клиента. Цената на доставката е включена в крайната цена. Цената на доставката зависи от теглото на пратката и сумата на наложения платеж (ако има). Ще получите смс, когато пратката е в посочения офис.

При поръчка на стойност над 70лв. - БЕЗПЛАТНА доставка

Характеристики
Тегло 1.200000
Размери 206/235/15 мм.

Задайте своя въпрос през формата за контакт!

Ще харесате още: