RO EN

Летен списък с книги 1

Цена: 59,90 лв.

Промо цена: 29,95 лв.

Любими
29.95 На склад
От авторите

Купете 5 книжки и получете още 5 като подарък! Тези книги са предназначени специално за децата, които сега се учат да четат или пък обичат да оцветяват и решават най-различни загадки и лабиринти! Образователните игри упражняват и развиват наблюдателността, логиката, и концентрацията, но преди всичко забавляват.

Офертата е валидна до изчерпване на количествата.

Офертата съдържа:

Аз ходя на училище: В книжката детето може да пише и да рисува забавни картинки за нещата, които децата правят в училище. Да упражни цветовете, буквите и числата още веднъж и преди всичко - да се позабавлява...

Щури лабиринти: В тази книжка има един куп любопитни и предизвикателни лабиринти за малките любители на приключения. Лабиринтите стават все по-трудни с нарастването на номера на страницата...

Искам, искам:  Марти никак не можеше да се справя с разочарованието. Ако бисквитата му имаше по-малко шоколадови парченца от тази на сестра му, ДА НЕ СИ МУ НАСРЕЩА!

Ужасни, непоносими, кошмарни маниери: Пепи обича да привлича вниманието на околните и го прави – с кошмарните си, ужасни, невъзможни маниери. Но една семейна вечеря го кара да се замисли и му помага да се промени...

Реши загадките с пирати: Ученикът в Пиратското училище Джо е поканен от чичо си Бил да намерят скрито съкровище на Смъртоносния остров...

Реши загадките в замъка: Това е разказ за смелият рицар на име Софи и нейните приключения в Замъка. Има чудовище, което броди в подземията на Замъка, но само Софи има достатъчно кураж да го открие. Придружете Софи в нейното пътешествие през Замъка.

Училище за детективи 3: Музеят на странните неща: В тази книга се разказва за малките детективи Тони и Лили, които отиват на училищна екскурзия в Музея на странните неща...

1001 неща, които да откриеш в древността: Ярките и живи илюстрации показват сцени от древността. С изобилие от неща за откриване, преброяване и обсъждане, тази очарователно илюстрована книга осигурява на децата часове пълни със забавление. Тя им помага да придобият важни знания и умения за думите и числата. Присъединете се към забавленията!

Реши загадките на тайнствения остров: Споделете вълнуващите приключения на младши пирата Смелия Сам и му помогнете да открие съкровището на Тайнствения остров.

Умна книжка за оцветяване: В тази книжка има загадки за решаване, неща за откриване и много, много картинки за оцветяване. 

Сподели
Видео за Летен списък с книги 1
5
книжки подарък

Здравейте, книжките, които получавате са общо:
Аз ходя на училище, Щури лабиринти, Искам, искам, Ужасни, непоносими, кошмарни маниери, Реши загадките с пирати, Приключения в омагьосания град, Училище за детективи 3: Музеят на странните неща, 1001 неща, които да откриеш в древността,
Реши загадките на тайнствения остров, Умна книжка за оцветяване.

5
Подарък книжки

Какви са книжките подарък? Редовно купувам на дъщеря си от Вас и не искам да ни се повтарят.

Покажи още коментари

(Най-ниската е 1, най-високата 5)
Тегло: 0,860 кг.
Бр. страници: Не
Стикери: No
Размери: No
Език: български

Като регистриран потребител, получавате допълнителна отстъпка от цената на продуктите, с изключение на категориите "Намалени" и "Умни торбички".

Доставка:

1) Доставка с "Рапидо/ Спиди": Доставка до дома/офиса 

Цена на доставка за цялата територия на България – Цената на доставката е за сметка на клиента. За гр. София за пратки между 0 и 2кг. цената започва от 3,20, а за други градове и по-малки населени места – от 4,20лв.

При поръчка на стойност над 70лв. - БЕЗПЛАТНА доставка

Поръчките се обработват и доставят в работни дни. Доставката е до врата и е за сметка на клиента (не е включена е в крайната цена на поръчката). Извършва се от фирма „Рапидо“ в рамките на 2 работни дни (изключение правят доставките до малки населени места, където този срок може да се удължи).


2) Доставка до офис на Еконт: за сметка на клиента, в зависимост от вида на пратката и тарифата на куриера. (Ориентировъчна цена между 3,20 и 4,20 лв. за пратки между 0 и 2 кг.) 

При поръчка на стойност над 70лв. - БЕЗПЛАТНА доставка

Поръчките се обработват и доставят в работни дни. Доставката е до офис на Еконт и е за сметка на клиента. Цената на доставката НЕ е включена в крайната цена и се заплаща отделно на куриера при вземане на пратката спрямо неговата тарифа. Ориентировъчната цена е между 3,20 и 4,20 лв. за пратки между 0 и 2 кг. Ще получите смс, когато пратката е в посочения офис.

Моля, добавете в "Адрес за доставка" адреса на офиса на Еконт (Пример: Еконт - град и адрес на офиса), в който желаете да получите своята пратка или го напишете в коментара .

При поръчка направена до 14.00ч., пратката ще е в искания офис на Еконт на следващия работен ден. При поръчка направена след 14.00ч. пратката ще бъде в искания офис на Еконт след 2 работни дни. 

Доставки при посочените по-горе срокове и цени се извършват само на територията на България. За доставки извън страната е необходимо да се свъжете с нас на office@cleverbook.net, за да уточним подробности.

 

Работното време на служителите на Клевър Бук, които приемат и обработват поръчки от електронния магазин е от понеделник до петък, с изключение на националните празници, от 10.00 до 18.00 часа.

Като регистриран потребител, получавате допълнителна отстъпка от цената на продуктите, с изключение на категориите "Намалени" и "Умни торбички".

Начини за плащане:

1) по банков път - при избор на този метод на плащане, клиентът заплаща с банков превод преди доставката на продуктите. Трябва да имате предвид, че в този случай доставката се извършва след като парите пристигнат в сметка на Клевър Бук, т.е. възможно е удължаване на  посочените стандартни срокове за доставка; 

Банкова информация:

 

Райфайзенбанк/ Raiffeisenbank

 

IBAN: BG54RZBB91551035010828

 

RZBBBGSF

 

2) картово разплащане - заплащате с кредитна или дебитна карта в момента на поръчката - MasterCard, VISA, VisaElectron; 

3) E-pay плащане - заплащате през e-pay в момента на поръчката; 

4) наложен платеж - заплащате при получаване на стоката;

5) PayPal

Задайте своя въпрос през формата за контакт!

Ще харесате още:

Виж следващия продукт
Летен списък с книги 2
Летен списък с книги 2

Цена: 59,90 лв.

Промо цена: 29,95 лв.

Купете 5 книжки и получете още 5 като подарък! Тези книги са предназначена специално за децата, които сега се учат да четат или пък обичат да оцветяват и решават най-различни загадки и лабиринти! Образователните игри упражняват и развиват наблюдателността, логиката, и концентрацията, но преди всичко ще се забавляват.