RO EN

Малки активни карти за ПРЕВОЗНИТЕ СРЕДСТВА

5,99 лв.
Любими
5.99 На склад
От авторите

Малки активни карти за ПРЕВОЗНИТЕ СРЕДСТВА са създадени специално за най-малките деца – 2-,3-,4-годишни. На лицевата част на картите има 20 картинки и 20 въпроса.

Една от основните теми, които се покриват от задачите, са типовете превозни средства – въздушни, водни и сухопътни, както и професиите свързани с тях. Другата важна тема, която се упражнява, това е безопасността при пресичане – децата се запознават с пътния светофар, пешеходния светофар, пешеходната пътека „зебра“.

Допълнителни умения, които детето развива, докато играе с малките активни карти са: наблюдателност, асоциативност, въображение. Гърбовете на картите съставят пъзел от 20 елемента. Пъзелът съдържа 9 превозни средства. Осем от тях са съставени от по два елемента, а влакът – от четири.

С нашите образователни игри, детето се забавлява и учи.

Картите лесно се изтриват и могат да бъдат използвани отново и отново. Използвайте приложения маркер или маркер за бяла дъска. Изтривайте със суха материя.

 

Този продукт е част от поредицата ,,Малки активни карти за малки умници‘‘. Останалите карти може да разгледате тук:

 

Малки активни карти за сезоните

Малки активни карти за цветовете и формите

Малки активни карти за човешкото тяло

Малки активни карти за малки умници с 30% намаление!

Като регистриран потребител получавате допълнителна отстъпка от този продукт.

Сподели
Видео за Малки активни карти за ПРЕВОЗНИТЕ СРЕДСТВА
5
Малки активни карти с превозните средства

Любимите карти на сина ми. Имат невероятен успех. Взех му такъв комплект и за другата къща - при баба му и дядо му, ще купя и за яслата. Много добра идея са тези карти и децата страшно се забавляват с тях.

5
Коментар за МАЛКИ АКТИВНИ КАРТИ ЗА ПРЕВОЗНИТЕ СРЕДСТВА

Тези "Малки активни карти за превозните средства" ще помогнат на моето дете да се научи на безопасно движение като пешеходец по българските неуредени "тротоари-паркинги" и пътища.

5
Коментар за МАЛКИ АКТИВНИ КАРТИ ЗА ПРЕВОЗНИТЕ СРЕДСТВА

nie imamae 7 ot va6ite kaрти deca ми gи haresvat mnogo от тях налучават много и се забавляват te sa 100 игри за света и буквите, МАЛКИ АКТИВНИ КАРТИ ЗА ПРЕВОЗНИТЕ СРЕДСТВА,Логически загадки, 100 игри с приказни герои ,Нарисувай 100 животни ,Забавен английски език ,Още 100 игри за деца на път те са много полезни за тях и по лесно запомнят всичко много ви благодарим

5
Коментар за МАЛКИ АКТИВНИ КАРТИ ЗА ПРЕВОЗНИТЕ СРЕДСТВА

С тези забавни карти моите деца пътуват в света на познанието всеки ден и с всяко превозно средство. Те са истинско забавление за тях!

Покажи още коментари

(Най-ниската е 1, най-високата 5)
Тегло: 0,080 кг.
Бр. карти: 20
Маркери: 1
Стикери: No
Размери: 108/104/13 мм.
Език: български

Като регистриран потребител, получавате допълнителна отстъпка от цената на продуктите, с изключение на категориите "Намалени" и "Умни торбички".

Доставка:

1) Доставка с "Рапидо/ Спиди": Доставка до дома/офиса 

Цена на доставка за цялата територия на България – Цената на доставката е за сметка на клиента. За гр. София за пратки между 0 и 2кг. цената започва от 3,20, а за други градове и по-малки населени места – от 4,20лв.

При поръчка на стойност над 70лв. - БЕЗПЛАТНА доставка

Поръчките се обработват и доставят в работни дни. Доставката е до врата и е за сметка на клиента (не е включена е в крайната цена на поръчката). Извършва се от фирма „Рапидо“ в рамките на 2 работни дни (изключение правят доставките до малки населени места, където този срок може да се удължи).


2) Доставка до офис на Еконт: за сметка на клиента, в зависимост от вида на пратката и тарифата на куриера. (Ориентировъчна цена между 3,20 и 4,20 лв. за пратки между 0 и 2 кг.) 

При поръчка на стойност над 70лв. - БЕЗПЛАТНА доставка

Поръчките се обработват и доставят в работни дни. Доставката е до офис на Еконт и е за сметка на клиента. Цената на доставката НЕ е включена в крайната цена и се заплаща отделно на куриера при вземане на пратката спрямо неговата тарифа. Ориентировъчната цена е между 3,20 и 4,20 лв. за пратки между 0 и 2 кг. Ще получите смс, когато пратката е в посочения офис.

Моля, добавете в "Адрес за доставка" адреса на офиса на Еконт (Пример: Еконт - град и адрес на офиса), в който желаете да получите своята пратка или го напишете в коментара .

При поръчка направена до 14.00ч., пратката ще е в искания офис на Еконт на следващия работен ден. При поръчка направена след 14.00ч. пратката ще бъде в искания офис на Еконт след 2 работни дни. 

Доставки при посочените по-горе срокове и цени се извършват само на територията на България. За доставки извън страната е необходимо да се свъжете с нас на office@cleverbook.net, за да уточним подробности.

 

Работното време на служителите на Клевър Бук, които приемат и обработват поръчки от електронния магазин е от понеделник до петък, с изключение на националните празници, от 10.00 до 18.00 часа.

Като регистриран потребител, получавате допълнителна отстъпка от цената на продуктите, с изключение на категориите "Намалени" и "Умни торбички".

Начини за плащане:

1) по банков път - при избор на този метод на плащане, клиентът заплаща с банков превод преди доставката на продуктите. Трябва да имате предвид, че в този случай доставката се извършва след като парите пристигнат в сметка на Клевър Бук, т.е. възможно е удължаване на  посочените стандартни срокове за доставка; 

Банкова информация:

 

Райфайзенбанк/ Raiffeisenbank

 

IBAN: BG54RZBB91551035010828

 

RZBBBGSF

 

2) картово разплащане - заплащате с кредитна или дебитна карта в момента на поръчката - MasterCard, VISA, VisaElectron; 

3) E-pay плащане - заплащате през e-pay в момента на поръчката; 

4) наложен платеж - заплащате при получаване на стоката;

5) PayPal

Задайте своя въпрос през формата за контакт!

Ще харесате още:

Виж следващия продукт
Малки активни карти за ЦВЕТОВЕТЕ И ФОРМИТЕ
Малки активни карти за ЦВЕТОВЕТЕ И ФОРМИТЕ
5,99 лв.

Малки активни карти за ЦВЕТОВЕТЕ И ФОРМИТЕ са създадени специално за най-малките деца – 2-,3-,4-годишни. На лицевата част на картите има 20 картинки и 20 въпроса.