RO EN

Малки активни карти за малки умници!

Цена: 23,96 лв.

Нова цена: 16,70 лв.

Любими
16.70 На склад
От авторите

Тези карти са създадени специално за най-малките деца – 2-,3-,4-годишни.

На лицевата част на картите от всеки комплект има 20 картинки и 20 въпроса. На гърбовете им има пъзел, с който децата ще затвърдят знанията си за цветовете и формите, сезоните, превозните средства и частите на човешкото тяло.

Вие може да увеличавате учебната и занимателната стойност на играта, като задавате допълнителни въпроси.

Умения, които детето развива, докато играе с малките активни карти са: наблюдателност, асоциативност, въображение и много други.

Сподели
Видео за Малки активни карти за малки умници!
5
Малки активни карти

Следя ви още от началото! Случайно ви открих от промоция в Грабо! Първият ваш продукт, с който се сдобихме са въпросните активните карти. Към ден днешен имаме и други ваши продукти. Дъщеря ми много харесва поредицата "Уча се да чета!"

5
Картите

Горещо препоръчвам малките карти. Много забавни, интересни и поучителни. Децата умират да играят с тях и поради тази причина сега отново ще зарадваме наше приятелче за Коледа с любимите ни карти :) Благодаря Ви "Clever Book" за бързата доставка и изненадата която ни бяхте подготвили :)

Покажи още коментари

(Най-ниската е 1, най-високата 5)
Тегло: 0,240 кг.
Бр. карти: 20
Маркери: 1
Стикери: No
Размери: 108/104/13 мм.
Език: български

Като регистриран потребител, получавате допълнителна отстъпка от цената на продуктите, с изключение на категориите "Намалени" и "Умни торбички".

Доставка:

1) Доставка с "Рапидо/ Спиди": Доставка до дома/офиса 

Цена на доставка за цялата територия на България – Цената на доставката е за сметка на клиента. За гр. София за пратки между 0 и 2кг. цената започва от 3,20, а за други градове и по-малки населени места – от 4,20лв.

При поръчка на стойност над 70лв. - БЕЗПЛАТНА доставка

Поръчките се обработват и доставят в работни дни. Доставката е до врата и е за сметка на клиента (не е включена е в крайната цена на поръчката). Извършва се от фирма „Рапидо“ в рамките на 2 работни дни (изключение правят доставките до малки населени места, където този срок може да се удължи).


2) Доставка до офис на Еконт: за сметка на клиента, в зависимост от вида на пратката и тарифата на куриера. (Ориентировъчна цена между 3,20 и 4,20 лв. за пратки между 0 и 2 кг.) 

При поръчка на стойност над 70лв. - БЕЗПЛАТНА доставка

Поръчките се обработват и доставят в работни дни. Доставката е до офис на Еконт и е за сметка на клиента. Цената на доставката НЕ е включена в крайната цена и се заплаща отделно на куриера при вземане на пратката спрямо неговата тарифа. Ориентировъчната цена е между 3,20 и 4,20 лв. за пратки между 0 и 2 кг. Ще получите смс, когато пратката е в посочения офис.

Моля, добавете в "Адрес за доставка" адреса на офиса на Еконт (Пример: Еконт - град и адрес на офиса), в който желаете да получите своята пратка или го напишете в коментара .

При поръчка направена до 14.00ч., пратката ще е в искания офис на Еконт на следващия работен ден. При поръчка направена след 14.00ч. пратката ще бъде в искания офис на Еконт след 2 работни дни. 

Доставки при посочените по-горе срокове и цени се извършват само на територията на България. За доставки извън страната е необходимо да се свъжете с нас на office@cleverbook.net, за да уточним подробности.

 

Работното време на служителите на Клевър Бук, които приемат и обработват поръчки от електронния магазин е от понеделник до петък, с изключение на националните празници, от 10.00 до 18.00 часа.

Като регистриран потребител, получавате допълнителна отстъпка от цената на продуктите, с изключение на категориите "Намалени" и "Умни торбички".

Начини за плащане:

1) по банков път - при избор на този метод на плащане, клиентът заплаща с банков превод преди доставката на продуктите. Трябва да имате предвид, че в този случай доставката се извършва след като парите пристигнат в сметка на Клевър Бук, т.е. възможно е удължаване на  посочените стандартни срокове за доставка; 

Банкова информация:

 

Райфайзенбанк/ Raiffeisenbank

 

IBAN: BG54RZBB91551035010828

 

RZBBBGSF

 

2) картово разплащане - заплащате с кредитна или дебитна карта в момента на поръчката - MasterCard, VISA, VisaElectron; 

3) E-pay плащане - заплащате през e-pay в момента на поръчката; 

4) наложен платеж - заплащате при получаване на стоката;

5) PayPal

Задайте своя въпрос през формата за контакт!

Ще харесате още:

Виж следващия продукт
СМЯХ карти с животни, професии и спортове
СМЯХ карти с животни, професии и спортове

Цена: 23,70 лв.

Нова цена: 16,50 лв.

Тези карти са по-различни – те са за цялото семейство – от най-малките до най-големите. Осигурява часове забавления и весел кикот. Офертата включва СМЯХ карти с животните, СМЯХ карти с професиите и СМЯХ карти със спортовете: