RO EN

Нахрани ме!

12,90 лв.
Любими
12.90 На склад
От авторите

Какво обича да похапва пиленцето? А мишлето? Избери с какво да ги нахраниш!

Играта е чудесен помощник на мама и татко по време на хранене на малкото дете - то може да се храни в компанията на рисуваните си приятелчета и само да реши с какво да нахрани мечето, пиленцето, мишлето и момченцето.

С тази игра детето учи различните храни и упражнява моториката си.

Играта съдържа картонен модел с 4 фигури и 30 малки диска с различни храни.

Като регистриран потребител получавате допълнителна отстъпка от този продукт.

Сподели
3
Нахрани ме

Играта е много забавна и интересна. Детето ми е на 2 и половина и вече една година си играе с нея. Аз също съм на мнение че идеята на играта е прекрасна, но има нужда от дребни подобрения в изработката.
1. Основата на картонения модел е нестабилна и докато детето се опитва да нахрани животното, тя постоянно пада - просто без да иска го бута. Аз реших въпроса като започнах да вмъквам основата в един квадратен капак от сирене - пасва ми точно. Ако към комплекта има подобна основа играта ще е много по стабилна.
2. Малките дискове са от прекалено тънка хартия за дете на 1 или 2 години. Малката ги мачка, тя самата ги е яла. Ако дебелината им е като на игрите "Аз уча цветовете" например, би било перфектно

5
Нахрани ме

Малката много се забавлява, дори от време на време прави шеги и храни момченцето с червейчета и трева :)) На 1,6 г. е.

3
Нахрани ме

Като цяло идеята е страхотна. Дъщеря ми е на 1 година и 6 месеца и от съвсем малка обича подобен тип игри. Забавно е, развива моториката. Има няколко минуса в изработката, които не мога да не спомена. 1. За занимание означено 1+ има твърде много различни категории храни. Моята дъщеря знае, че мечето обича мед и круши, че мишлето обича сирене; че пиленцето яде червейчета. За нея беше силно объркващо, че има 20 категории храни и съвсем откровено се чудеше какво на кого да даде. Ако имаше 5 храни, повтарящи се с по-няколо жетона щеше да е по-смислено. 2. Предложението детето да играе, докато се храни - за мен като родител и педагог е неправилно. Храненето е хранене, детето тр да се учи на самостоятелност в него използване на прибори, пиене от чаша и т.н., а не просто и механично да отваря уста, докато някой друг го храни. Дали ще е телевизор, таблет или образователна играчка - няма значение. 3. Кутията е отворена отгоре - всеки, който е предлагал сортер на дете на 1 година знае, че те бързо се научават да хитруват и повдигат капака на сортера, за да пуснат фигурките вътре. Същото се получава и тук - малко са децата, които ще се мъчат с мъничък процеп, след като имат зейнала голяма дупка отгоре на кутията. Реших въпроса като сложих кутията легнала, но тогава играчката става нестабилна и тр да се придържа, а за мен и за дъщеря ми възможността за самостоятелна игра е много важно. Като цяло - чудесна идея, но има недомислици в изпълнението.

Покажи още коментари

(Най-ниската е 1, най-високата 5)
Тегло: 0,540 кг.
Размери: 260/245/30 мм.

Като регистриран потребител, получавате допълнителна отстъпка от цената на продуктите, с изключение на категориите "Намалени" и "Умни торбички".

Доставка:

1) Доставка с "Рапидо/ Спиди": Доставка до дома/офиса 

Цена на доставка за цялата територия на България – Цената на доставката е за сметка на клиента. За гр. София за пратки между 0 и 2кг. цената започва от 3,20, а за други градове и по-малки населени места – от 4,20лв.

При поръчка на стойност над 70лв. - БЕЗПЛАТНА доставка

Поръчките се обработват и доставят в работни дни. Доставката е до врата и е за сметка на клиента (не е включена е в крайната цена на поръчката). Извършва се от фирма „Рапидо“ в рамките на 2 работни дни (изключение правят доставките до малки населени места, където този срок може да се удължи).


2) Доставка до офис на Еконт: за сметка на клиента, в зависимост от вида на пратката и тарифата на куриера. (Ориентировъчна цена между 3,20 и 4,20 лв. за пратки между 0 и 2 кг.) 

При поръчка на стойност над 70лв. - БЕЗПЛАТНА доставка

Поръчките се обработват и доставят в работни дни. Доставката е до офис на Еконт и е за сметка на клиента. Цената на доставката НЕ е включена в крайната цена и се заплаща отделно на куриера при вземане на пратката спрямо неговата тарифа. Ориентировъчната цена е между 3,20 и 4,20 лв. за пратки между 0 и 2 кг. Ще получите смс, когато пратката е в посочения офис.

Моля, добавете в "Адрес за доставка" адреса на офиса на Еконт (Пример: Еконт - град и адрес на офиса), в който желаете да получите своята пратка или го напишете в коментара .

При поръчка направена до 14.00ч., пратката ще е в искания офис на Еконт на следващия работен ден. При поръчка направена след 14.00ч. пратката ще бъде в искания офис на Еконт след 2 работни дни. 

Доставки при посочените по-горе срокове и цени се извършват само на територията на България. За доставки извън страната е необходимо да се свъжете с нас на office@cleverbook.net, за да уточним подробности.

 

Работното време на служителите на Клевър Бук, които приемат и обработват поръчки от електронния магазин е от понеделник до петък, с изключение на националните празници, от 10.00 до 18.00 часа.

Като регистриран потребител, получавате допълнителна отстъпка от цената на продуктите, с изключение на категориите "Намалени" и "Умни торбички".

Начини за плащане:

1) по банков път - при избор на този метод на плащане, клиентът заплаща с банков превод преди доставката на продуктите. Трябва да имате предвид, че в този случай доставката се извършва след като парите пристигнат в сметка на Клевър Бук, т.е. възможно е удължаване на  посочените стандартни срокове за доставка; 

Банкова информация:

 

Райфайзенбанк/ Raiffeisenbank

 

IBAN: BG54RZBB91551035010828

 

RZBBBGSF

 

2) картово разплащане - заплащате с кредитна или дебитна карта в момента на поръчката - MasterCard, VISA, VisaElectron; 

3) E-pay плащане - заплащате през e-pay в момента на поръчката; 

4) наложен платеж - заплащате при получаване на стоката;

5) PayPal

Задайте своя въпрос през формата за контакт!

Ще харесате още:

Виж следващия продукт
Пъзел с емоциите
Пъзел с емоциите
12,90 лв.

Пъзел с емоциите дава възможност на детето да играе и да изучава различните емоции, както и да се запознае с различни етноси.

Този пъзел е необичаен - всяко парченце е самостоятелна картинка, към която могат да бъдат добавяни други.

Детето може да създава собствени пъзели и да избира какво да му показват те - усмихнати деца, изненадани, тъжни, весели...

Кутията съдържа 48 части, които представляват фигурки от 6 етноса, изразяващи 8 основни емоции.