RO EN

СМЯХ карти с професиите

7,90 лв.
Любими
7.90 На склад
От авторите

В СМЯХ карти с професиите има 52 карти с 13 професии.

Красивите илюстрации отговарят на въпросите кой работи, къде работи, какви са неговите инструменти, какъв е резултатът от неговия труд.

Предназначени са за деца над 3 години.

Изтегли листовката с игрите тук:

Като регистриран потребител получавате допълнителна отстъпка от този продукт.

Сподели
Видео за СМЯХ карти с професиите
5
Смях карти с професиите

Подарихме за Коледа на нашата внучка "СМЯХ карти с професиите". Тя е на 5 годинки. Това и стана любимата игра и ежедневно заедно се забавляваме, а тя опознава професиите в процеса на игра и забава. Нашите деца и внуци са бъдещите ГОЛЕМИ герои на България. Благодарим ви Издателство „Клевър бук” – книжки за малки герои за интересните образователни и занимателни игри, които предлагате на българския пазар.

4
авторите

А кои са авторите? Понеже не пише...

5
Коментар за Смях карти с професиите

Смях карти с професиите е една забавна и много образователна игра.Децата играят и се забавляват с усмивки винаги на лице,топли детското сърце!

5
Коментар за Смях карти с професиите

Тематиката е много добра. Всяко дете от малко мечтае какъв да стане, когато порасне голям. С тези карти детето ще добие по-добра представа за това в какво се състои работата на персонажите.

Покажи още коментари

(Най-ниската е 1, най-високата 5)
Тегло: 0,140 кг.
Бр. карти: 52
Маркери: 0
Стикери: No
Размери: 78/128/24 мм.
Език: български

Като регистриран потребител, получавате допълнителна отстъпка от цената на продуктите, с изключение на категориите "Намалени" и "Умни торбички".

Доставка:

1) Доставка с "Рапидо/ Спиди": Доставка до дома/офиса 

Цена на доставка за цялата територия на България – Цената на доставката е за сметка на клиента. За гр. София за пратки между 0 и 2кг. цената започва от 3,20, а за други градове и по-малки населени места – от 4,20лв.

При поръчка на стойност над 70лв. - БЕЗПЛАТНА доставка

Поръчките се обработват и доставят в работни дни. Доставката е до врата и е за сметка на клиента (не е включена е в крайната цена на поръчката). Извършва се от фирма „Рапидо“ в рамките на 2 работни дни (изключение правят доставките до малки населени места, където този срок може да се удължи).


2) Доставка до офис на Еконт: за сметка на клиента, в зависимост от вида на пратката и тарифата на куриера. (Ориентировъчна цена между 3,20 и 4,20 лв. за пратки между 0 и 2 кг.) 

При поръчка на стойност над 70лв. - БЕЗПЛАТНА доставка

Поръчките се обработват и доставят в работни дни. Доставката е до офис на Еконт и е за сметка на клиента. Цената на доставката НЕ е включена в крайната цена и се заплаща отделно на куриера при вземане на пратката спрямо неговата тарифа. Ориентировъчната цена е между 3,20 и 4,20 лв. за пратки между 0 и 2 кг. Ще получите смс, когато пратката е в посочения офис.

Моля, добавете в "Адрес за доставка" адреса на офиса на Еконт (Пример: Еконт - град и адрес на офиса), в който желаете да получите своята пратка или го напишете в коментара .

При поръчка направена до 14.00ч., пратката ще е в искания офис на Еконт на следващия работен ден. При поръчка направена след 14.00ч. пратката ще бъде в искания офис на Еконт след 2 работни дни. 

Доставки при посочените по-горе срокове и цени се извършват само на територията на България. За доставки извън страната е необходимо да се свъжете с нас на office@cleverbook.net, за да уточним подробности.

 

Работното време на служителите на Клевър Бук, които приемат и обработват поръчки от електронния магазин е от понеделник до петък, с изключение на националните празници, от 10.00 до 18.00 часа.

Като регистриран потребител, получавате допълнителна отстъпка от цената на продуктите, с изключение на категориите "Намалени" и "Умни торбички".

Начини за плащане:

1) по банков път - при избор на този метод на плащане, клиентът заплаща с банков превод преди доставката на продуктите. Трябва да имате предвид, че в този случай доставката се извършва след като парите пристигнат в сметка на Клевър Бук, т.е. възможно е удължаване на  посочените стандартни срокове за доставка; 

Банкова информация:

 

Райфайзенбанк/ Raiffeisenbank

 

IBAN: BG54RZBB91551035010828

 

RZBBBGSF

 

2) картово разплащане - заплащате с кредитна или дебитна карта в момента на поръчката - MasterCard, VISA, VisaElectron; 

3) E-pay плащане - заплащате през e-pay в момента на поръчката; 

4) наложен платеж - заплащате при получаване на стоката;

5) PayPal

Задайте своя въпрос през формата за контакт!

Ще харесате още:

Виж следващия продукт
СМЯХ карти със СПОРТОВЕТЕ
СМЯХ карти със СПОРТОВЕТЕ
7,90 лв.
В кутията има 52 карти за игра (13 спорта, по четири забавни карти от всеки спорт)