Деца над 8 г.

Страница
Страница

Активни карти и книги за деца над 8 години

В тази категория са изброени всички активни карти и книги, подходящи за деца над 8 години. С нашите образователни игри децата се забавляват и учат. Те могат да научат невероятни факти за животните, човешкото тяло, космоса, науката. Също така имат възможността да разгледат главозамайващи оптични илюзии и да предизвикат ума си с логически загадки. Има карти и за малките математици. Повечето продукти са подходящи и за родители.

Разпределили сме картите и книгите за децата над 8-годишна възраст на два основни различни типа: карти и книги. В категорията имате опцията да извършвате филтрирано търсене на база броя карти, които могат да са 25, 45, 50, 82. 

Водещите активни карти и книги в категорията са:

 

и още много други.

Издателство Клевър Бук разнообразие, ефективност и добри цени

Издателство Клевър Бук не предлага само и единствено карти и книги за деца над 8 години. При нас ще намерите още карти и книги за деца от 1 до 3 г., както и за такива от 4 до 7 години.

Разполагаме още с продуктови решения като:

и още много други.

Ние от Издателство Клевър Бук започнахме своята работа преди повече от 10 години с ясното съзнание да бъдем полезни на децата, родителите и учителите. Направете си регистрация в сайта, за да получите най-добрата цена!