Кои сме ние?

Издателство „Клевър бук” е създадено през 2010г. с много смелост и любов.

От учителите чувате: концентрация, фина моторика, четене, смятане… А детето ви иска да играе и да изследва света около себе си. Ние ви предлагаме карти и книжки, които разказват прекрасни и смешни истории, които канят детето ви да участва в приключенията и едновременно с това развиват ума и завладяват сърцето му.

Ето ни и нас – екипът на „Клевър Бук“

 

Това е Ани. Тя беше половината от „Клевър Бук“ в началото и до края. Беше забавна, неуморима, а при преговори – неумолима. Обичаше красотата, реда и цветята.Тя е вършила всичко – защото така се прави, когато създаваш фирма. Дори когато книгите ни се съхраняваха в мазе, а офисът ни беше мъничко апартаментче, в което се засичахме за по няколко часа, тя вярваше, че това е само началото. Знаеше, че един ден ще имаме цветен офис, склад и колеги. Винаги ще е с нас.

Любим продукт: "Играя и уча в детската градина"

 

Това е Мая. Тя е управител и като всеки от екипа ни жонглира с няколко професии едновременно – избира новите чужди заглавия на издателството, работи по създаване на карти и книги, планира маркетинговите дейности и още куп задачи. Тя работи, гледайки трите си деца, и гледа децата си, докато работи, като все се надява, че ей сега ще пораснат и ще започнат да помагат. :) 

Любим продукт: „Училище за детективи“

 

 

Анна Сеферинкина 

Това е Анито. Тя е невероятната комбинация между финансист и маркетолог – рядко се среща маркетинг специалист, който да обича счетоводни отчети, нали? Тъй като тези отговорности не покриват възможностите ѝ, когато не въвежда нов електронен магазин, тя се занимава с производството – проследява и улеснява пътя на готовите илюстрации от художника до превръщането им в умни карти и книги. Лесна работа!

Любим продукт: „Бебета-животни“

 

 

Това е Мариана. Все още е най-младият член на екипа ни, макар че вече имаме стажанти и на 15–16 години (най-новите попълнения продавач-консултанти на щанда ни). Тя работи с клиентите от електронния ни магазин – неин е сладкият глас, който чувате, когато имате нужда от информация или съдействие. Мариана развива и инстаграм профила ни, комуникира активно с всички наши партньори и приятели там.

Любим продукт: "Бъди щастлив"

 
 

Това е Мариан. Той подрежда склада, прави големи заявки за големи дистрибутори и после ги доставя. Междувременно успява да посети магазини, книжарници и бензиностанции и да се увери, че продуктите ни са налични, прекрасно изложени и в перфектна опаковка - както си му е редът. Обича фитнеса и все някога ще отидем с него да ни покаже как се тренира така, че да можеш да похапваш пържени картофи и въпреки това да си в отлична форма!

Любим продукт: "Игри с думи" 

 

 

Това е Иван. Той слуша Мариан. Поне доскоро беше така, но вече е с нас почти година и е поел голяма част от дистрибуцията и мърчандайзинга върху плещите си. Междувременно пише дипломната си работа по дигитален маркетинг на тема „Управление на кампания с инфлуенсъри за образователни игри и детски книги“ – познайте коя фирма проучва, за да я напише. :)

Любим продукт: "Тествай своята интелигентност“

 

 

Това е Ива. Тя умело навлезе в дебрите на нашата отчетност. С лекота овладя счетоводния ни софтуер, електронния магазин, тази и онази справка… А ние още малко изчакваме да се усъвършенства, за да можем веднага да я включим и в останалите процеси, които се вихрят в офиса – при нас няма една професия, обичаме разнообразието. :)

Любим продукт: „Аз готвя здравословно с мама“

 

 

 

 

Това е Тони. Тя е изключително адаптивният и гъвкав художник, който рисува повечето наши продукти. Тя е и автор на някои от най-продаваните ни заглавия: „100 гатанки забавни за дечица славни“, „100 умни кръстословици“, „Всички растем“ и т.н. От време на време снима продуктите ни и украсява снимките, за да са по-забавни, рисува карикатури и всякакви картинки, които ни хрумнат. И сякаш това не е достатъчно, Тони ни носи от вълшебните био ябълки, които растат в двора ѝ. :)

Любим продукт: „Събери и научи животните“

 

Това е Ети. Тя е дизайнерът – специалистът, който успява по някакъв магичен начин от насипаните илюстрации и думи да направи картите и книгите, които стигат до вас. Тя търпеливо понася нашите грешки, колебания и промени в последния момент. Винаги ни дава повече от 3 (три!) варианта и усмихнато приема решенията ни, дори да не е съвсем съгласна с тях.

Любим продукт: "Надпреварата за златния жълъд"

 

 

 

Това е Стела. Стела е нашият дистанционен счетоводител и финансов контрольор. И за да не звучи толкова сериозно, е важно да споменем, че тя обича (колко слаба дума!) морето и кайт сърфа. Умело балансира между ДДС-та и грижите за двамата малки юнаци, като дори успява да го прави на брега – край вълните. :)

Любим продукт: Поредицата "Аз се уча да чета"

 

Точно ТАЗИ година ставаме на 10 години!