Кои сме ние?

Издателство „Клевър бук” е създадено през 2010г. с много смелост и любов.

От учителите чувате: концентрация, фина моторика, четене, смятане… А детето ви иска да играе и да изследва света около себе си. Ние ви предлагаме карти и книжки, които разказват прекрасни и смешни истории, които канят детето ви да участва в приключенията и едновременно с това развиват ума и завладяват сърцето му.

Ето ни и нас – екипът на „Клевър Бук“


Ана Атанасова

Това е Ани. Тя е управител, криейтив директор, производствен мениджър и много, много други професии в едно. И е добра във всички тях! Има безпогрешен усет към красивото и зорко око за дребните неточности… На нея дължим факта, че сме почти перфектни.
Любим продукт: „Логически загадки“

Това е Мая. Тя работи, гледайки трите си деца, и гледа децата си, докато работи. В рамките на един обичаен ден ангажиментите й са доста разнообразни – от плетене на плитки до преговори с чужди издателства. Мая проучва и предлага нови продукти, комуникира на английски и френски, планира маркетинга на издателството

Любим продукт: „Училище за детективи“

 

 

Анна Сеферинкина 

Това е Анито. Тя е на 26 г. и може би затова толкова охотно се включва в игрите ни (така тестваме новите продукти). Това не й пречи строго да ни напомня за забравени и недонесени в офиса документи. Тя има стандартна длъжност - оперативен счетоводител, но крайно нестандартни отговорности - води отчетността на фирмата, но също така изготвя мейлинга до клиентите ни, анализира ефективността му и проучва нови нови маркетингови канали. Перфектното съчетание между счетоводител и маркетинг специалист :)

Любим продукт: „Бебета-животни“


 

Методи

Това е Методи. Както всички в издателството, той също се справя с няколко професии наведнъж - управлява склада ни, отговаря за дистрибуцията, ръководи участието ни на събития в България. Отскоро Методи е назначен на много интересна позиция (която не замества, а допълва досегашната) - Главен организатор на "Игри и забавления за деца с въображение". 
Любим продукт: „100 игри с приказни герои“


Това е Мариана. Тя е на 22 години и след бързи и тайни изчисления осъзнахме, че може да бъде дъщеря на някои от нас... Леле, вече започваме да наемаме децата си! Разчитаме, че именно заради тези 22 години, тя ще ни държи в течение за всички нови технологии. А иначе тя прави пратки, справки, бази данни и още един куп неща. 

Любим продукт: „Невероятни факти за животните и човешкото тяло“


Това е Мариан. Той е ту в склада, ту в университета, но ние знаем, че духом е винаги с нас :) Той подрежда склада, прави големи заявки за големи дистрибутори и после ги доставя. Междувременно успява да посети магазини, книжарници и бензиностанции и да се увери, че продуктите ни са налични, прекрасно изложени и в перфектна опаковка - както си му е реда. 

Любим продукт: "Логика, въображение, концентрация"

 


Как беше създадено издателството