Деца от 1 до 3 г.

Страница
Страница

Образователни карти и книги за деца от 1 до 3 г.

Издателство Клевър Бук предлагаме огромно разнообразие от образователни карти и книги за деца на различна възраст - от 1 до 3 г., от 4 до 7 г. и над 8-годишна възраст.

В тази категория можете да намерите всички предлагани от нас образователни карти и книги, подходящи за деца от 1 до 3 години. Те са разделени по теми - цветове, форми, превозни средства, сезони, човешкото тяло, животни, професии и много други. Всеки комплект съдържа удобната възможност задачките да се опростяват или усложняват в зависимост от интересите на детето. С нашите образователни игри, вашето дете се забавлява и учи едновременно.

Различни видове образователни карти и книги от Издателство Клевър Бук

Разполагаме с три основни типа образователни карти и книги за деца от 1 до 3 г., а именно:

  • активни карти
  • пъзел-карти
  • книги

Също така, в категорията имате опцията да филтрирате броя карти, които могат да бъдат 15, 20, 30, 50 или 52.

Можем да изброим само част от многото образователни карти и книги, които представяме на вашето внимание в тази категория, и които са особено предпочитани от родителите, защото са интересни и полезни за децата им:

Препоръчваме ви да се регистрирате за най-добра цена! Ние вършим работата си с огромна любов и професионализъм, за да бъдем от полза за децата, родителите и учителите. С нашите образователни карти, книги и игри, всичко за малчуганите е много по-лесно, интересно, полезно и забавно.