ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ с "различните" деца на България

0,00 лв.
В наличност
SKU
627
Добави към списък с желани

Безплатна доставка за поръчки над 70 лв.

"Душата на всяко едно дете е безкрайна вселена, която чака да бъде открита" - Гергана Егова-Динева 

"Да се запознаем" е съвместна инициатива на Анна Йончева - автор на проекта "Различните" деца на България и Ваня Тодорова - председател на фондация "Можем Заедно". 

Какво ги свързва? 

Повече информация вижте по-долу:

"Да се запознаем" е съвместна инициатива на Анна Йончева - автор на проекта "Различните" деца на България и Ваня Тодорова - председател на фондация "Можем Заедно". 

Какво ги свързва? 

Ани организира фотоизложби с усмивките на децата и събира средства, с които вече има произведени 14 люлки - везни, пригодени за деца в инвалидни колички в цялата страна. 

Ваня помага на деца и възрастни със специфични нужди чрез терапия с коне. 

Какво споделят? 

"И двете много харесваме децата със специфични потребности и сме част от техния живот по различен начин. Създадохме тази книга с много любов и желание да запознаем децата в ранна възраст с техните връстници със специфични потребности. Надяваме се това да им помогне да изградят към тях разбиране, уважение и приемане.

Една от основните причини тези деца да остават невидими и неприети е, че липсва достатъчно информираност за техния живот и техните нужди. Ние вярваме, че с правилен подход, информация и разговори тази бариера може да бъде преодоляна.

Изказваме искрените си благодарности към всички, които помогнаха тази книга да стане реалност и които не спират да вярват, че не външният вид, а нашето мислене определя пътя, по който вървим." 

Нека подкрепим Анна и Ваня в тяхното начинание. Може да добавите книжката безплатно към Вашата поръчка.

Напишете вашето мнение
Оставете коментар:
Вашата оценка:
(Най-ниската е 1, най-виската е 5)

Всички поръчки, пуснати през сайта за периода от 1 до 6 май, ще бъдат обработени и пратени на 7 май!

 

1) Доставка със "Спиди": Доставка до дома/офиса 

Цена на доставка за цялата територия на България – Цената на доставката зависи от теглото на пратката и сумата на наложения платеж (ако има).

При поръчка на стойност над 70лв. - БЕЗПЛАТНА доставка

2) Доставка до офис на Еконт: за сметка на клиента, в зависимост от вида на пратката и тарифата на куриера.

Поръчките се обработват и доставят в работни дни. Доставката е до офис на Еконт и е за сметка на клиента. Цената на доставката е включена в крайната цена. Цената на доставката зависи от теглото на пратката и сумата на наложения платеж (ако има). Ще получите смс, когато пратката е в посочения офис.

При поръчка на стойност над 70лв. - БЕЗПЛАТНА доставка

Повече информация
Тегло0.100000
СтикериНе
Езикбългарски

Задайте своя въпрос през формата за контакт!