Подготовка за предучилищна група и 1-ви клас

ПЦД 55,60 лв. Специална цена 39,00 лв. Разлика 16,60 лв.
В наличност
SKU
333-225
Добави към списък с желани

Безплатна доставка за поръчки над 70 лв.

Оферта, подходяща за всички деца между 4 и 7 години! 

С помощта на картите във всеки комплект децата учат за буквите, числата, формите, пространството и развиват своята логика, въображение, концентрация и моторика. 

Повече информация вижте по-долу:

Офертата съдържа: 

Активни карти с маркер "Умни игри за най-малките" - В този комплект има задачи, подходящи за деца в 3-та и 4-та група в детската градина. Детето развива наблюдателността и логиката си, различава противоположности и размери, подобрява моториката си.

Активни карти с маркер "Още умни игри за най-малките" - В този комплект има задачи, подходящи за деца в 3-та и 4-та група в детската градина. Детето развива наблюдателността и логиката си, различава противоположности и размери, подобрява моториката си.

Активни карти с маркер "Логика, въображение, концентрация" - В този комплект има задачи, с които детето се подготвя за предучилищна група/1 клас. Докато играе, детето развива логиката и съобразителността, разпознава емоциите, разказва истории.

Активни карти с маркер "Моторика, наблюдателност, асоциация" - В кутията има специални упражнения за развитие на моториката, наблюдателността и асоциативното мислене. Чрез игра детето се учи да открива прилики и разлики, тренира концентрацията си, затвърждава знанията си за буквите, сричките и числата.

Всички оферти вижте ТУК.

Напишете вашето мнение
Оставете коментар:
Вашата оценка:
(Най-ниската е 1, най-виската е 5)

Всички поръчки, пуснати през сайта за периода от 1 до 6 май, ще бъдат обработени и пратени на 7 май!

 

1) Доставка със "Спиди": Доставка до дома/офиса 

Цена на доставка за цялата територия на България – Цената на доставката зависи от теглото на пратката и сумата на наложения платеж (ако има).

При поръчка на стойност над 70лв. - БЕЗПЛАТНА доставка

2) Доставка до офис на Еконт: за сметка на клиента, в зависимост от вида на пратката и тарифата на куриера.

Поръчките се обработват и доставят в работни дни. Доставката е до офис на Еконт и е за сметка на клиента. Цената на доставката е включена в крайната цена. Цената на доставката зависи от теглото на пратката и сумата на наложения платеж (ако има). Ще получите смс, когато пратката е в посочения офис.

При поръчка на стойност над 70лв. - БЕЗПЛАТНА доставка

Повече информация
Тегло0.800000
СтикериНе
Езикбългарски

Задайте своя въпрос през формата за контакт!