Как да помогнем?

Как да помогнем?

Това е въпросът, който изгаря всеки от нас през последните 4 седмици. И помагаме, както и колкото можем – с пари, с време, с разговори и подкрепа… Надяваме се, че вълната от жени, деца и възрастни хора ще секне, защото няма да има нужда да бягат, а ще могат да останат в страната си и да живеят в мир заедно със съпрузите, бащите, синовете си.

Обръщате се към нас с въпроса: Кои от продуктите ни са подходящи за деца, които не говорят български? Самите ние си го зададохме, когато решихме да дарим на няколко центъра за помощ. Имаме такива карти и игри – предимно във възрастта 1 – 4 години, но също и за 4 – 7-годишни деца. За да ви улесним и за да обединим усилията, решихме да направим следното:

  1. Да обозначим продуктите, които са подходящи за даряване в центрове за подкрепа на бежанци, със знак в цветовете на украинското знаме.
  2. При покупка на обозначен продукт ние да даряваме един от артикулите: „Оцвети гората“, „Оцвети морето“, магически флумастери. Прочетете следващата точка.
  3. Ако поръчате до ваш адрес, ще получите само продуктите в кошницата си, а даренията ние ще добавим в ежеседмичната си пратка.
  4. Ако искате да изпратите директно към нуждаещите се, моля, посочете адреса, а ние ще ви пратим снимков материал, който да покаже, че сме добавили даренията към вашата поръчка.

Някои от продуктите, подходящи за деца от 1 до 3 години:

 

         

 

 

Някои от продуктите, подходящи за деца от 4 до 7 години:

       

 

 

Ето адресите, на които ние даряваме:

1. Центъра на бесарабските българи; София, ул. Калоян 8; Райна Манджукова; 0888682543

2. Гр. Перник; Кв. Изток; Ул. Йордан Благоев 19 Андреа – 0895467363 - Прегръдки от България

3. Спортна зала "Украински център" ; Спиди Варна ул."Ген. Колев" №68; Ивелина Медникарова; 0893202011

Пишете ни, ако имате други идеи, с които заедно можем да бъдем полезни.