Конкурс за малки герои - покажете ни как играете с нашите карти

Конкурс за малки герои - покажете ни как играете с нашите карти

Нека да бъдем полезни едни на други и да покажем как се играе с нашите карти, игри и дори книги.

Най-добрата и истинска препоръка е тази на децата – защото те най-добре отсяват забавното, полезното и важното за тях.

Моля, изпратете ни видео, на което играете с любимите си продукти на издателство „Клевър Бук“, заедно с кратко обяснение и може да спечелите ваучер от 30лв. за покупки от нашия електронен магазин.

Наградата: Всяко харесано от нас клипче ще получи награда – ваучер на стойност 30лв. при покупка от електронния ни магазин. Ние ще изберем клипчетата, оценявайки полезността им и яснотата на картината и ще се свържем с тези, които можем да използваме.

Победителите ще обявим официално на 25.08.2023 г., когато ще приключим и конкурса, но част от избраните видеа може да покажем и преди тази дата.

Допълнителна информация:

Не е необходимо детето да заучава реплики, или да се държи по определен начин – колкото по-естествени са заниманията му, толкова по-добре за нас!

Не забравяйте да ни напишете име и години на детето, име на продукта, с който играе.

Изпращайте готовите материали на мейл: [email protected], като е най-добре да използвате https://wetransfer.com/ или https://dox.abv.bg/, за да се запази качеството на файла.

Моля, имайте предвид, че с участието си в конкурса, вие давате съгласие да публикуваме предоставените ни от вас материали на Фейсбук страницата -https://www.facebook.com/cleverbook/ и на сайта https://cleverbook.net/ на издателство „Клевър Бук“.