Кой става на 4 години през март?

Кой става на 4 години през март?



Сигурно много деца, едното от които със сигурност се казва Ася,

а също и издателство „Клевър Бук“!
 

Първо трябва да благодарим – на всички майки и татковци заради това, че ни харесват, че ни купуват, че ни дават още повече сили да работим. На децата – че са толкова възторжени, че играят с нас, когато се виждаме на събития, че са откровени и истински в коментарите си.


Какво искаме да ни се случи през следващата година:

Да издадем още поне 10 умни и красиви продукта, като всеки от тях да учи и забавлява деца и родители.

Да направим нов сайт, на който да публикуваме още по-интересни статии за родителството и на който продуктите да са по-лесни за разглеждане и харесване.

Да се запознаем с още наши приятели на Алея на книгата в София, Варна, Пловдив.

Да имаме още нови идеи – блестящи и забавни!

ппппп

Ето ни и нас – екипът на „Клевър Бук“


Това е Ани. Тя е управител, криейтив директор, производствен мениджър и много, много други професии в едно. И е добра във всички тях! Има безпогрешен усет към красивото и зорко око за дребните неточности… На нея дължим факта, че сме почти перфектни.
Любим продукт: „Логически загадки“

ППППП

ХХХХХХ

ххххххххх

Това е Мая. Тя работи, гледайки трите си деца, и гледа децата си, докато работи. И точно нейната Ася става точно на 4 г. през март, също като „Клевър Бук“. В рамките на един обичаен ден ангажиментите й са доста разнообразни – от смяна на памперси до преговори с чужди издателства. Мая проучва и предлага нови продукти, комуникира на английски и френски, планира маркетинга на издателството.
Любим продукт: „Училище за детективи“

ППППП

ХХХХХ

 

Това е Диди. Тя е на 22 г. и ни се струва толкова млада, че понякога тестваме върху нея продуктите си ':)' .? Въпреки закачките ни, тя строго контролира движението на парите и стоките в издателството и се грижи за това всеки документ да е на правилното място в правилното време. Организираността й чудесно се съчетава с креативността и чувството й за хумор.

Любим продукт: „Невероятни факти за животните и човешкото тяло“

ХХХХХ

ХХХХХХХ

Това е Методи. Като единствен мъж в издателството, на него са поверени силовите дейности. Освен че умело управлява движението на книгите и картите на „Клевър Бук“, той отговаря и за ключовите контакти с очарователните дами, работещи в големите книжарници в София.
Любим продукт: „100 игри с приказни герои“