ЛЮБИМИ ПОДАРЪЦИ – за теб от Еконт :)

ЛЮБИМИ ПОДАРЪЦИ – за теб от Еконт :)

Върху какво работихме последните месеци? Върху нещо красиво, умно и забавно – проектът на Еконт – ЗА ТЕБ ОТ ЕКОНТ. Благодарение на него родителите, които влизат в офисите на Еконт, ще получават подаръчни пликчета с изненада за децата.

Във всяко пликче ще има по 2 изтриваеми карти от комплекта ЛЮБИМИ ПОДАРЪЦИ (създаден специално за Еконт)

                           

и 2 кукли за пръсти с герои от популярна приказка.

                      

Проектът ще се реализира на три вълни – февруари-март, май-юни, септември-октомври. Всяка седмица през тези месеци във вашия офис на Еконт ще има ново пликче с цветни, весели игри.

 

Образователните карти ЛЮБИМИ ПОДАРЪЦИ

               

Те ще са общо 48 карти, с почти 100 игри, загадки и предизвикателства. В тях се разказва за Ники, Коко и Рая и подаръците, които получават и подаряват по случай различните празници – рожден ден, имен ден, 8-ми март, Великден, 24 май, 1 юни, първия учебен ден в училище и в детската градина, Коледа. В комплекта има и идеи за подаръци, които не струват пари, но се помнят дълго  – разходка, букет от есенни листа, топла семейна вечер.

Всеки ще може лесно да подвърже картите у дома – ще ви е необходима само тънка панделка или връвчица. Можете да пишете върху картите с маркер за бяла дъска и да ги изтривате със суха материя.

 

ПРИКАЗНИ ГЕРОИ И ИГРИ

                 

Всеки месец през първите две вълни ще представяме отделна класическа приказка – „Трите прасенца“, „Червената шапчица“ и т.н. Всяка седмица в пликчето ще има две кукли за пръсти/фигури от приказката. Когато детето събере 8-те фигури от приказката, то ще може да прави истинско представление у дома.

За третата вълна сме подготвили изненади и игри, които отново ще стимулират моториката, логиката и въображението на децата.

Виж правилата на кампанията и срока на нейната валидност на www.econt.com/lubimite.podaruci и във всеки офис на Еконт.