Поканете ни на гости!

Поканете ни на гости!

Поканете ни на гости!


Измина година и половина от началото на инициативата ни

„ИГРАЯ И УЧА“!


Бяхме в

  • 34 училища
  • 25 детски градини
  • 16 читалища и библиотеки
  • 7 детски центъра
  • няколко социални клуба

и се срещнахме с над 6200 деца от София, Пловдив, Враца, Благоевград и др.!


Беше изключително вълнуващо и забавно. Почти винаги се налагаше да оставаме повече от предвиденото време, за да продължаваме с игрите, гатанките и любопитните факти. 


Ако искате да дойдем и във вашето училище/детска градина/библиотека, за да играем с децата - прочетете надолу как може да стане това:

читалище железница

 снимка 1: НЧ "Пробуда 1926" с. Железница - април, 2017г.


Каква е целта на инициативата:

Ние, хората работещи в издателство "Клевър Бук", вярваме, че най-ефективно се учи чрез игра. Нашата мисия е да помагаме на децата да придобиват знания и умения по забавен и незабравим начин. Искаме да покажем на децата колко е забавно да знаеш и можеш повече, както и колко е важно да споделяш игрите си с приятели.


Към кого е насочена инициативата: към детски градини, училища, читалища, библиотеки - места, на които децата учат и се забавляват!


Какво представлява: вие ни каните, ние идваме и играем с децата. Умните забавления и искреният смях – гарантирани! А освен това ще има награди и подаръчета – както за участниците, така и за организаторите!

Железница

снимка 2: НЧ "Пробуда 1926" с. Железница - април, 2017г.


Какво правим ние: провеждаме игри, съобразени с възрастта на децата, с които играем. Например: децата в предучилищна група и първи клас трябва да впрегнат цялото си въображение и артистичност, за да обяснят/изиграят/познаят животни, професии, спортове. Провеждаме още специално състезание с гатанки и раздаваме индивидуални задачки-закачки. Има награди и подаръчета за всички.

Лозен

снимка 3: НЧ "Христо Смирненски 1928" с. Лозен - февруари, 2017г.


Какво правите вие: звъните ни на телефон 0887 756 655, където с Методи обсъждате дали и кога е възможно да организираме събитието. За уговорената дата осигурявате подходящо място (достатъчно просторно за броя деца, който предвиждате), събирате 20+ деца и заедно се забавляваме!


Лозен

снимка 4: НЧ "Христо Смирненски 1928" в с. Лозен - февруари, 2017г.


Къде можем да дойдем: 

Кюстендил, Перник, Дупница, Благоевград, Самоков, Своге, Ботевград, Плевен, Ловеч, Враца, Мездра, Костенец, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив, Асеновград, Карлово, Калофер, Стара Загора, Чирпан, Димитровград, Хасково, Нова Загора - звъннете ни, за да ви запишем и предвидим при първа възможност.


Очакваме ви!

Лозен

снимка 4: НЧ "Христо Смирненски 1928" с. Лозен - февруари, 2017г.


Контакти:

Методи Атанасов, тел. 0887 756 655


Продуктите, с които най-често играем: