Лека-полека, неусетно почти, навършихме 9 години!

Лека-полека, неусетно почти, навършихме 9 години!

 

Не знаем дали са малко или много – за нас минаха светкавично бързо и макар да бяха изпълнени с предизвикателства и вълнения, имаме чувството, че сега започваме. Защото сме пълни с идеи и планове.

Но искаме накратко да споделим с вас какво се случи през изминалата година:

 

Екипът ни нарасна с 2 колеги - млади и пълни с трудов ентусиазъм :)

И знаете ли колко смешно се получава: имаме Мариан и Мариана, трима от нас са Атанасови, а две колежки носят името Анна! При това сме шест души и никой не е роднина на никого :)

Вече започваме да си мислим, че с много малко калкулации ще можем с точност да предскажем имената на следващия ни колега…

 

Появиха се котка и куче!

И ние, разбира се, ги осиновихме, защото ни дожаля, защото са много симпатични и т.н., и т.н.… Котето живя в офиса само един ден и благополучно беше преместено в уютна домашна обстановка, но кученцето е вече цял месец сред бюра и книги и се сработваме много добре :)

То се грижи старателно за нашия баланс между работа и почивка, като ни осигурява физическа активност на всеки 2 часа.

 

Преведоха ни на китайски!

Китайците може да са много вежливи и симпатични, но затова пък са трудни за преговори и договори. Все пак успяхме, стиснахме си ръцете, обещахме си 5-годишна дружба и вече чакаме да видим как се пише Клевър Бук на китайски!

 

Появиха се нашите Умни торбички, които зарадваха хиляди деца!

Защото знаем колко е важно за родителите заниманията на децата им да са практични, леснопреносими и разбира се, забавни! Имаме два размера торбички, много цветове и над 10 варианта съдържание – торбичка за деца на път, за деца във ваканция, за тези, които обичат буквите, или пък за малките математици… Разгледайте, може и вие да си харесате някоя :).

 

Изгубихме се във Франкфурт, докато измисляхме нов продукт!

Когато цял ден си бил сред книги и си вдишвал техния аромат, неизбежно се вдъхновяваш, и то дотолкова, че пропускаш спирката си 3 (ТРИ) пъти! И като се има предвид, че говорим за междуградски влакове и гари, това вечерно-нощно прибиране след уморителен панаирен ден ще го помним дълго :). Но пък от увлекателния брейнсторминг излезе нещо много хубаво – поредицата ни „Бъди здрав“, „Бъди в безопасност“ и най-новите карти+книга „Бъди щастлив“. 

Какво ли ще ни се случи след десетина дни в Болоня?

 

 

Влязохме в коледните списъци на децата!

Хем е забавно, хем е гъделичкащо приятно, когато отчаяни родители ни пращат коледните списъци на децата, за да издирят любими наши продукти :).

 

Срещнахме се с над 4000 деца от цяла България и много се смяхме!

Продължихме да играем с децата и да им показваме, че да се учи, е забавно особено в компанията на приятели. Инициативата ни „Играя и уча“ се приема толкова добре, че през 2019 година ще обиколим (почти) цяла България! Вече посетихме Самоков, Сливен и Стара Загора, предстои ни да се запознаем с приятелчета от Плевен, Вълчитрън, В. Търново, Г. Оряховица, Първомай…

Игрите продължават!


А по случай рожденния си ден подаряваме подаръци! До края на тази седмица - 24 март, 2019г. - за всяка поръчка от електронния ни магазин за над 30лв. ви изпращаме един картонен модел за оцветяване от поредицата "Оцвети...", а ако закупите продукти за над 50лв. ще получите активни карти "100 игри за деца във ваканция".


Как беше създадено издателството?


Най-новите ни проекти: