Подаръци за деца във 2. клас

Подаръци за деца във 2. клас

Идва това време в годината – на тържества, завършване и подаръци. Ние подготвихме предложения в различните ценови категории – до 10 лв., до 20 лв. и до 30 лв.:

А ако поръчате за цялата група, освен намалението ще получите безплатна доставка и малки пликчета с подаръчета.

Умни подаръци до 10 лв.:

 

Предложение 1

Време е отново да си поговорим за родината и по-точно да запознаем децата (или да им припомним) с важните хора, места, природни забележителности на България. Хубаво е да ценим красивото, доброто, достойното – затова създадохме нашите карти „Аз обичам България“.

 

 

Цена 11.90 лв. При поръчка за група (над 15 деца) – 9,52 лв.

Още подходящи подаръци вижте ТУК.

 

Умни подаръци до 15+ лв.:

 

Предложение 1

Хайде още веднъж да си поговорим за чувствата и за приятелствата – важни за децата теми. С тези книги те не само ще упражняват четенето си, но и ще развиват емоционалната си интелигентност. Ще намерят отговори на въпроси, които със сигурност ги вълнуват – кога един приятел е добър, какво да направим, ако се скараме с приятел, как да се държим, когато сме ядосани.

 

 

 

Цена 17.90лв. При поръчка за група (над 15 деца) – 14,32 лв.

Още подходящи подаръци вижте ТУК.

 

Умни подаръци до 30 лв.:

 

Предложение 1

„Торбичка за малки детективи“ – в нея са и 3-те части на поредицата „Училище за детективи“, в които са описани приключенията на малките детективи Тони и Лили, които непрекъснато се натъкват на приключения, изпълнени с лабиринти, секретни кодове, съкровища за откриване.

  

Цена (с намаление): 29.90 лв.

Още подходящи подаръци вижте ТУК.

Предложение 2

В нашата „Торбичка за големи деца на път“ има много интересни игри, но тази, която със сигурност ще заинтригува и вас, е „120 игри против скука“ – пълна с игрите с лист и химикал от нашето детство. Ще си припомните „Въшки“, „Танкове“ и „Морски бой“.

     

Цена (с намаление): 29.90 лв.

 

Още по темата:

Подаръци за деца в 1. клас

Подаръци за деца в 4. градинска група

Подаръци за деца в 3. градинска група