Подаръци за деца в 3. градинска група

Подаръци за деца в 3. градинска група

Идва това време в годината – на тържества, завършване и подаръци – особено за най-малките герои. Ние подготвихме предложения в различните ценови категории – до 10 лв., до 20 лв. и до 30 лв.:

А ако поръчате за цялата група, освен намалението ще получите безплатна доставка и малки пликчета с подаръчета.

 

Умни подаръци до 10+ лв.:

Предложение 1

Децата на 5 – 6 години вече активно се интересуват от буквите и числата и много често са добре запознати с тях. Именно затова ние ви предлагаме любимите комплекти: „Играя и уча с буквите“ и „Играя и уча с числата“. Те са цветни, с разнообразни и любопитни задачи и, разбира се, изтриваем маркер.

 

 

 

Цена 11.90 лв. При поръчка за група (над 15 деца) – 9,52 лв.

 

 

Предложение 2

Предлагаме ви и една класическа игра „Домино“, но този път с букви и животни. Освен че децата бързо научават буквите, полека-лека те започват да разпознават и с кои букви започват определени думи. А допълнителната полза е, че играете ЗАЕДНО.

 

 

 

Цена 12.90 лв. При поръчка за група (над 15 деца) – 10,32 лв.

Още подходящи подаръци вижте ТУК.

 

Умни подаръци за 20+ лв.:

Предложение 1

Цяла торбичка, пълна с числа и забавни игри за смятане - специално за 4 – 5 – 6-годишните умници! Ако детето ви вече проявява интерес към числата и вие търсите интересни начини, за да се упражнява и дори да се научи да смята – „Умна торбичка с числа“ – е идеалният подарък!

   

Цена (с намаление): 20.90 лв.

 

Предложение 2

И отново едно предложение за деца на път, почивка, у дома: „200 игри за деца на път“. В тях има логически задачи с лабиринти, откриване на разлики и още, и още… Подходящи са за деца между 4 и 7 години.

 

Цена (с намаление): 15.96 лв.

Още подходящи подаръци вижте ТУК.

 

Още по темата:

Подаръци за деца в 1. градинска група

Подаръци за деца във 2. градинска група

Подаръци за деца в 4. градинска група