10 години "Клевър Бук" – ПРОМЯНАТА

10 години "Клевър Бук" – ПРОМЯНАТА

Кръстихме 10-ата ни годишнина ПРОМЯНАТА. Защото за 9-те месеца от 2020 година настъпиха толкова много промени – добри и ужасни, че няма друга дума, с която да ги опишем по-пълно и вярно.

И решихме, че е време за нещо, за което говорихме отдавна, но все нямахме време да довършим – време за ПРОМЯНА на логото на Клевър Бук.

Старото ни лого е искрящо и цветно, в него има карти – които са нашият емблематичен продукт и с него са свързани много страхотни моменти. То беше наш любим партньор за последните седем години.

Новото лого е едноцветно (но не и със задължителен цвят), пак весело, но и по-зряло – просто пораснахме:

Вече не предлагаме само карти, а и страхотни книги:

 

       

 

Не сме насочени само към най-малките – 1–10 години, а имаме книги и за тийнейджъри:

 

        

 

Не издаваме  продукти само за деца, а и за родители:

 

     

 

Новото лого има две особености, които отразяват духа ни и за които вече няколко пъти ни казаха „Ама така не се прави!“. Нас тези думи не ни плашат – ние обичаме необичайни неща, да реализираме нови идеи, да разширяваме границите – нашите и на другите.

  1. Логото ни ще променя цвета си, ще го виждате и в този цвят:


    И в този:


    И в този:

  2. Защото продуктите ни са цветни и различни – такива сме и ние. Нямаме „корпоративен“ цвят – всички ни харесват.

  3. Логото ни ще има символ… но не един, а няколко! Защото имаме толкова много неща да казваме и да показваме, че не можем да се ограничим само с едно. Ето ги и тях:


          


           


    И най-важният:

 

 

Новото лого отразява духа на екипа ни – ние сме гъвкави, променяме се и се развиваме. Обичаме разнообразието, но винаги сме еднакви в принципите си – да правим полезни, смислени и забавни продукти.

Благодарим на нашите колеги и приятели от "Kontur Creative" за сърцето и емоцията, които вложиха в новото ни лого. Знаем, че те го направиха за Ани и нейното дело. Възнаграждението за проекта дариха на Кризисен център за деца и майки в Стара Загора.

Благодарим ви за подкрепата досега, очакват ни още приключения!

 

Кои сме ние? 

Точно тази година ставаме на 10 години