Каква коледна майка сте? - тест

Каква коледна майка сте? - тест

 

  1. Готови ли сте с подаръците?

А) Да, септември месец направих подробен списък, а октомври ги купих – подаръци за моите деца, за племенниците, за съседчетата, както и за децата от групата на дъщеря ми и класа на сина ми (аз съм касиерът, разбира се.) Родителите малко се дърпаха, че било рано, но никога не е прекалено рано да си организиран!

Б) Не, от няколко дни мисълта за подаръци се появява от време на време в главата ми, но незабавно бива смачкана от: Ще ходят! Няма да ходят! Ще ги тестват! Но няма тестове! Хоум офис! Офис-офис! Боли ме зъбът! Имам домашно по математика! Документът е важен и спешен и трябва да се прати в следващите 12 минути!

В) Подаръците за кое?

  1. Опаковахте ли подаръците?

А) Да, като тази година съм избрала хартии с различни десени, но от една цветова палитра. Залепила съм ръчно изработени и надписани етикети, а панделките са от коприна. В момента подаръците са надеждно складирани в горната част на гардероба, за която само аз има ключ (и 2 дубликата, за невероятния сценарий, в който загубвам оригинала, ха-ха!).

Б) Аз подаръци опаковам на 23 декември следобеда. Както обикновено това е свързано с деца, крясъци, малко хартия, много тиксо и още повече нерви.

В) Е, те нали си идват с торбички и опаковки, какво повече трябва?

  1. Какъв подарък искате за Коледа?

А) Аз и моят подарък съм го купила, само трябва да напомня на мъжа ми какъв е цветът на пакета, за да не се обърка, като ми го подарява.

Б) Да сме живи и здрави, това е най-важното.  А също може и 2 часа свободно време за лежане на дивана, но това явно ще остане за след 5 – 6 години.

В) Колебая се между БМВ и ауди, макар че фолксвагенът е с подобни характеристики, но на по-човешка цена. А в крайна сметка може и от онова масло за брада, дето ми го подари жена ми миналата година, че свърши.

  1. Вярвате ли в Дядо Коледа?

А) Старая се да поддържам магията жива! Не бива да лишаваме децата от детство. Нека запазим вълшебството по-дълго!

Б) Дядо Коледа сме го сложили на рафта точно до Спайдърмен, Батман и Феята на зъбките, а нея я прибрахме там, след като разбрахме, че дава по 10 лв. на зъбче на съседското дете. Прекрасна приказка и чудесен повод за подаръци – и толкова.

В) Разбира се, как да не вярвам, като вече 3-та година съм Дядо Коледа в детската градина! Чакам децата да тръгнат на училище, че много кихам от брадата.

Повече отговори А

Вие сте майка еднорог! Само сме чували, но никога не сме срещали такива на живо… Моля, оставете телефон, фейсбук, инстаграм за контакти, за да се запознаем и почерпим опит и сили…

Повече отговори Б

Вие сте АЗ! Господи, колко се радвам, че има поне още един човек, който живее в същия водовъртеж и се чуди, кое ще се случи по-рано – да се удави, да го изхвърлят на брега или най-накрая да стигне до спокойни води… Моля, оставете телефон, фейсбук, инстаграм за контакти, за да се запознаем и да си служим за успокоение…

Повече отговори В

Вие сте ТАТКО! Не ни оставяйте телефон – имаме си същия у дома. 

 

Още по темата:

Коледа е време за подаръци… Не изтръпвате ли от тази мисъл?

Какво НЕ ТРЯБВА да подарявате на детето ми!

9 подаръка за деца от деца (и не само)