Нашите 5 идеи за умни подаръци за деца от 1 до 4 години

Нашите 5 идеи за умни подаръци за деца от 1 до 4 години

Ако все още се колебаете какъв точно подарък да купите на 1-2-3-4 годишните си деца, ние ви даваме нашето решение – специални празнични предложения, с които децата играят и научават нови неща.

Истинско чудо е да наблюдаваш, как бебето се превръща в малко човече, как бързо учи и какъв интерес проявява към всичко около него. Ние ви предлагаме тази страхотна селекция от продукти, които стимулират любознателността и развиват уменията му:

 

1. Умна торбичка* за най-малките – 1-2-3 годишни умници

 

Красивата, памучна торбичка съдържа:

Карти-пъзел "Къде живеят животните" - Къде живее къртицата? А орелът? Играйте с 10-те животни и вижте интересните места, където живеят.

Карти-пъзел "Разкажи ми история - С тези карти детето може да състави 10 истории. В тях има главни герои и вълнуващи за малките деца ситуации. С картите детето се учи да изразява мислите си, да разказва истории, да вижда връзката между причина и следствие.

Медал за малки приключенци - изработен от нашите приятели от "Усмивка за теб" - ел. магазин на родители на деца с увреждания

Допълнителни изненади и подаръчета

 

2. Коледен подарък 3

 

 

Представяме ви петте помощника на детето при ученето на сезоните, превозните средства, животните, формите, както и цветовете.

Игрите съдържат 4 големи диска + 20 по-малки диска, с които детето ще може да отговоря на най-различни въпроси. По този начин то ще упражнява своята наблюдателност, асоциативно мислене и логика, като слага подходящите картинки в съответните кръгове.

 

 

Дисковете са направени от твърд картон за продължителна и безопасна игра. Подходящи са за деца на възраст между 2 и 4 години.

 

3. Умна торбичка за 3-4-5 годишните

 

Тази свежа и ярка торбичка е за малко по-големи деца – 2-3 годишните. Тя съдържа:

Карти "АЗБУКАТА" - Кога е време за буквичките? Дали е много рано, или много късно? Зависи как ги представяте! Тази кутия съдържа 52 карти: 38 карти с буквите от българската азбука + 30 картинки на предмети, започващи с буквите, 14 карти с лесни срички и пъзелчета на гърба.

В СМЯХ карти с професиите има 52 карти с 13 професии. Красивите илюстрации отговарят на въпросите кой работи, къде работи, какви са неговите инструменти, какъв е резултатът от неговия труд.

СМЯХ карти със спортовете - В кутията има 52 карти за игра (13 спорта, по четири забавни карти от всеки спорт) В приложената листовка ще откриете различни забавни игри за цялото семейство.

Малки мемори карти с приказни герои - детето играе и упражнява наблюдателността и паметта си.

Медал за малки приключенци - изработен от нашите приятели от "Усмивка за теб" - ел. магазин на родители на деца с увреждания

Допълнителни изненади и подаръчета

 

4. Коледна кутия 1 - за най-малките

 

В тази кутия има един куп полезни забавления за по-малките:

Книжка с твърди корици и забавни плъзгащи се елементи "Аз мога всичко" - Защо не мога да летя като птиците? А защо не мога да скачам високо като кенгуруто? 

Куклен театър "Грозното патенце" - В тази кутия ще намерите книжка с адаптация на класическа приказка в комбинация с осем фигурки от дебел картон. Понякога може да е много трудно да си различен! Прочетете историята на „Грозното пате“, което в крайна сметка намира своето място. 

Мемори карти с числата - С тези карти детето учи числата от 0 до 9, развива паметта и логиката си, но преди всичко се забавлява! Картите са подходящи за деца от 1 до 4 години.

Кати-пъзел "У дома" - С картите в този комплект детето може да построи цял дом! На четирите етажа живеят различни хора, които вършат различни неща. Детето упражнява наблюдателността и съобразителността си, търси и брои предмети.

Карти-пъзел "Разкажи ми история" - С тези карти детето може да състави 10 истории. В тях има главни герои и вълнуващи за малките деца ситуации. С картите детето се учи да изразява мислите си, да разказва истории, да вижда връзката между причина и следствие.

Играчка "Коледна елхичка" - За още по-весело настроение вкъщи

24 жетона от твърд картон с храни, с които детето да храни мишлето, пилето, детето или мечето

Разгледайте ТУК! 

 

5. Коледна кутия 2 - за най-малките 

 

 

В тази кутия има един куп полезни забавления за по-малките:

Книжка с твърди корици и забавни плъзгащи се елементи "Аз мога всичко 2" -  Лъвът е котка, но котката няма грива, нали? Може да има, ако поиска! Кратките цветни истории в тази книжка показват, че всичко е възможно, стига да имаме желание и да сме изобретателни.

Книжка с твърди корици за най-малките "Лиле Пиле и рождения ден на мама" - Малка книжка - джобен формат с твърди страници за най-малките ръчички. Лиле Пиле иска да измисли нечувана изненада за рождения ден на Мама Коко!

Книжка с твърди корици за най-малките "Лиле Пиле и дъждът" - Малка книжка - джобен формат с твърди страници за най-малките ръчички. Весели игри, променливо настроение, ободряващ дъжд и чуруликаща компания съпровождат чаровната героиня.

Карти-пъзел "Моите първи думи" - С картите в този комплект детето ще научи над 100 думи за животните, плодовете, зеленчуците, храните, дрехите, цветовете и т.н. В комплекта има 15 карти, с които могат да се съставят 10 пъзела.

Карти-пъзел "Бебета животни" - Играйте с 10-те бебета животни и намерете техните родители и храната, която обичат. Комплектът съдържа 15 карти от специален дебел картон и 30 картинки, от които можете да направите 10 пъзела.

Играчка "Коледна елхичка" - За още по-весело настроение вкъщи

24 жетона от твърд картон с храни, с които детето да храни мишлето, пилето, детето или мечето.

Разгледайте ТУК.

 

За още идеи, разгледайте ТУК

 

Още по темата: 

7 идеи за подаръци за групата в детската градина

5 идеи за забавни и полезни подаръци за класната стая

Тихи игри за по-големите - 8-9-10 годишни ученици