Подаръци за деца във 2. градинска група

Подаръци за деца във 2. градинска група

Идва това време в годината – на тържества, завършване и подаръци – особено за най-малките герои. Ние подготвихме предложения в различните ценови категории – до 10 лв., до 20 лв. и до 30 лв.:

А ако поръчате за цялата група, освен намалението ще получите безплатна доставка и малки пликчета с подаръчета.

Умни подаръци до 10+ лв.:

 

Предложение 1

За децата на 4 – 5 години е време да започват да се подготвят за училище. В комплекта активни карти „Умни игри за малките“ има задачи, с които се упражняват логиката, наблюдателността, моториката и съобразителността. Учат се буквите и числата.

Цена 11.90 лв. При поръчка за група (над 15 деца) – 9,52 лв.

                              

 

         

 

Предложение 2

Ще ви изненадаме с нашите книги къщи! Те са в уникален формат, който позволява на децата да търсят букви и числа, а когато се уморят – да играят с (почти) истинска къщичка. Те са 2 – „У дома с буквите“ и „В магазина с числата“.

 

 

Цена (с намаление): 16.90 лв.

Още подходящи подаръци вижте ТУК.

 

Умни подаръци до 20+ лв.:

Предложение 1

Една страхотна комбинация – книга+карти, при това с любимите герои кученцето Рей и котето Бела. В книгата има любопитна история за промяната и приемането, шрифтът е едър и подходящ за малки читатели, а в края има и игри за най-наблюдателните. В мемори картите „Къде съм?“ Рей и Бела са ту вътре, ту вън, ту под, ту върху… Децата учат наречията и посоките.

Цена (с намаление): 15.00 лв.

     

 

Предложение 2

Една торбичка с цели 3 комплекта карти в нея! Най-подходяща за тази възраст е нашата „Умна торбичка за 3 – 4 – 5-год. умници“. В нея има 3 комплекта карти – с азбуката, с професиите и със спортовете, мемори карти с приказните герои, минипъзелчета с животни и още подаръчета.

  

Цена (с намаление): 20.90 лв.

Още подходящи подаръци вижте ТУК.

 

Още по темата:

Подаръци за деца в 1 градинска група

Подаръци за деца в 3 градинска група

Подаръци за деца в 4. градинска група