Подходящи подаръци за големи деца и за родители

Подходящи подаръци за големи деца и за родители

Неслучайно кръстихме този текст така – опитът ни показва, че продуктите ни за големи деца понякога всъщност затрудняват повече родителите!

Случвало се е загадка, над която всички в офиса сме се чудили, да бъде решавана пред очите ни от 9-годишен умник, просто я погледна и каза: „Ха! Ето така трябва да се направи!“. Но ние няма да ви предложим „тежката артилерия“ (Логически загадки), а ще започнем с нещо привидно лесно:

9 – 10 – 11 години

 

Тествай своята интелигентност 

 

                       

 

 

Тук отново ви предлагаме забавления за цялото семейство. Да, игрите в „120 игри против скука“ са тези, които сме играли с родителите си, като бяхме малки – с лист и химикал. Време е да повторим традициите. А главоблъсканиците, хм, очаквайте вие да се затрудните, а децата да ви изненадат.

Торбичка със забавления за ГОЛЕМИ деца

 

 

12 – 13 – 14 години

Знаем, че в тази възраст вече рядко ние избираме нещо за тях – те имат мнение за всичко и само ни казват КАКВО и КОГА го искат. И едва ли биха прочели книга, която точно ние им препоръчваме…, те си имат техните блогъри, влогъри, ютюбъри и т.н. Но тези книги ще ги прочетат – гарантираме ви!

Защото са на важни за тях теми, със смешни илюстрации и са кратки. А ние като родители тайничко ще се радваме, защото книгите насочват порасналите ни деца в света на преговорите, комуникацията, разбирането на другия, помагат им в тежки за тях моменти – първо влюбване и първо разочарование.

Поръчайте ги, всеки тийн има нужда да ги прочете:

Коледен куп за тийнейджъри

 

 

 

 

За родители

Имаме и книги за родители, защото, да си родител, е най-естественото нещо на света, но и най-трудното. Около нас непрекъснато прехвърчат най-различни теории за родителството, голяма част от тях си противоречат или изглеждат напълно неприложими в ежедневието ни.

Ние винаги сме обичали краткото и ефективно знание – това предлагаме и в тези книжки. Опознайте детето си, играйте с него и чрез игра му помогнете да развие най-добре СЕБЕ СИ!

Коледен куп за родители

 

 

 

Още по темата:

Подходящи подаръци за деца от 1 до 4 год. - нашите предложения

Подходящи подаръци за деца от 5 до 8 год. - нашите предложения

Подаръци ще има за всички от сърцв