Подходящи подаръци за деца от 1 до 4 год. - нашите предложения

Подходящи подаръци за деца от 1 до  4 год. - нашите предложения

Нашите карти и книги могат да бъдат чудесно допълнение към подаръка, който изберете на детето си за предстоящите празници. Те са цветни, в тях има магия – изписаните карти се трият! – а загадките бързо стават любими на малките любопитковци.

Решихме да ви дадем идеи за всяка възраст, като ще ви представим 1 умен продукт и 1 умна торбичка – пълна с избрана от нас комбинация книги, карти, игри и подаръчета.

 

 

1 година

Нахрани ме

Един от най-важните въпроси, които ни интересуват като родители в първите месеци на детето, е храненето. Непрекъснато се тревожим – дали яде достатъчно, дали яде полезни неща и т.н. Времето за хранене е момент от ежедневието ни, който може да е забавен, но и много изнервящ – с постоянно въртящо се и неспокойно дете.

С играта „Нахрани ме“ можем да постигнем две цели:

    1. Да занимаваме детето, докато се храни.

  1. Да развиваме моториката му.
  2. Да учи нови понятия и думи.

Тя съдържа картонен модел с 4 фигури – на дете, на пиле, на мече и на мишле, и 30 жетона от специален, дебел картон с изображения на различни храни. Детето избира кого с какво да храни.

 

 

                             2 години

Кои са темите, към които децата проявяват най-жив интерес на тази възраст? Хапването, мама и татко, и животните – просто и ясно. В картите пъзел БЕБЕТА ЖИВОТНИ сме съчетали и трите в игра, с която детето развива паметта и наблюдателността си и научава нови неща.

БЕБЕТА ЖИВОТНИ 

Ако е още рано за свързване на пъзелите – просто търсете и намирайте животните. След това намирайте двете животни – дете и родител – от вид. А накрая добавете и храната, която похапват.

БЕБЕТА ЖИВОТНИ - видео

 

 

                          

А ако искате още 2 в 1 – ето ви цяла торбичка с умни игри:

Умна торбичка 1 – 2 – 3 години 

 

  

 

3 години

Детето вече говори с цели изречения или пък все още му е трудно да се изразява? Ние предлагаме да поиграете! В картите „Разкажи ми история“ има 10 кратки истории, всяка състояща се от 3 части.

Можете да задавате въпроси: Какво прави героят? Какво се случва? И после какво стана? А може да размените ролите и детето да ви задава въпросите – вие сте най-добрият му учител и пример, нали така?

Разкажи ми история

А ако искате още 3 в 1 – ето ви цяла торбичка с умни игри:

Умна торбичка за 3 – 4 – 5-годишните - видео

 

 

4 години

Време е да развиваме моториката и да подготвяме детето за изписването на букви и числа. А заедно с това да учим и/или преговаряме основни понятия – цветове, форми, частите на човешкото тяло, превозните средства и т.н.

С Малките активни карти детето ще може да прави всичко това!

В комплекта има 20 карти с 20 умни задачки и 1 маркер. Картите са изтриваеми и вие преценявате дали да дадете маркера, или да изчакате. Когато обърнете картите, детето може да подреди пъзел, който да затвърди наученото по дадената тема.

 

 

                   

 

Ако искате игри, в които да се включи цялото семейство, разгледайте тази торбичка:

Жълта торбичка с животни

 

                      

 

Още по темата:

Подходящи подаръци за деца от 5 до 8 год. - нашите предложения

Подходящи подаръци за големи деца и за родители

Подаръци ще има за всички от сърце!