Поръчка от „Клевър Бук“ – ОТСТЪПКИ, ПОДАРЪЦИ, БОНУСИ

Поръчка от „Клевър Бук“ – ОТСТЪПКИ, ПОДАРЪЦИ, БОНУСИ

В тези несигурни времена ние сме сигурни в едно – ще продължаваме да се опитваме да споделим и намалим тежестта от кризата, която ни сполетя – здравна, психологическа, а много скоро и финансова.

Затова искаме да изясним възможно най-добре как поръчката ви към нас да бъде възможно най-изгодна. Решихме да опишем  ОТСТЪПКИТЕ, ПОДАРЪЦИТЕ и БОНУСИТЕ, които предлагаме, защото често хората ползват едно или друго, но много рядко всички заедно.

 

Накратко ОПТИМАЛНАТА поръчка би включвала следните стъпки:

Стъпка 1 – На cleverbook.net избирам интересни продукти + специални оферти (с отстъпка от 20 до 60%). Поръчката ми е над 10 лв., за да получа ПОДАРЪК (при над 70 лв. получавам и БЕЗПЛАТНА доставка).

Стъпка 2Регистрирам се и получавам 10% отстъпка от стойността на продуктите, които не са на промоция. (Абонирам се за бюлетина, за да получавам промокодове и др. подаръци.)

Стъпка 3Използвам ПРОМОкод, който съм получил по мейла, като абонат или по друг начин. В момента има действащ код zdrave, който дава 10% отстъпка от стойността на ЦЯЛАТА поръчка, независимо дали включва вече намалени продукти.

Така, ако сте регистриран потребител и използвате промокод, получавате минимум 19% отстъпка от ненамалените продукти и максимум… максимумът е над 50% отстъпка за определени промо офети.

 

А сега и по-подробно:

Стъпка 1 – Изберете продуктите, които са подходящи за вашето дете и вашето семейство, защото повечето от картите и игрите ни са идеални и за семейни игри.

Направете избора си на сайта ни: https://cleverbook.net/, където продуктите са разделени по възраст:

1 до 3 г.

4 до 7 г.

над 8 г
.,

тийнейджъри
,

книги за родители.

Може да разгледате и предложенията ни по теми:

игри с букви

игри с числа

емоционална интелигентност

книги за родители и т.н.

 

Обърнете специално внимание на категориите Умни торбички и Намалени.

Във всяка умна торбичка има няколко продукта по определена тема и за определена възраст + подаръчета и изненади. Цените са с отстъпка, а торбичките са красиви, цветни и функционални.

В Намалени можете да откриете оферти с ОТСТЪПКИ от 20 до 60%.

Ако продуктите, които сте избрали, са на стойност над 10 лв., ще получите ПОДАРЪК от нас. Можете да изберете от списък с подаръци, който се обогатява всяка седмица:

 

 

- Ако продуктите, които сте избрали, са на стойност над 70 лв., то доставката ви ще бъде БЕЗПЛАТНА.

 

Стъпка 2РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ! Написахме го с главни букви, защото всъщност това е много важно както за тази, така и за следващите ви поръчки.

Веднага след регистрацията вие виждате цените в сайта ни с отстъпка от 10%.  Това не се отнася за продуктите, които са вече в промоция, офертите и умните торбички, но дори техните цени могат да бъдат намалени – прочетете Стъпка 4.

Ако по време на регистрацията  се абонирате за нашия бюлетин, всеки петък ще получавате информация за ТАЙНАТА ОФЕРТА  – 1 от продуктите ни ще бъде намален с 40% само за уикенда и вие ще сте информирани за това.

Много хора се възползват от тези специални възможности. Като абонат вие може да получите код за отстъпка, подарък или друга ценна информация. Ние обещаваме да не досаждаме и дори от време на време да ви разсмиваме с любопитни статии.

 

Стъпка 3 – Обърнете специално внимание на полето за ПРОМОКОД. В момента има валиден код zdrave, който ще ви даде допълнителни 10% отстъпка от цялата стойност на поръчката до момента.

 

Разбира се, вие може да поръчате както, колкото и каквото желаете – чрез сайта, по телефона или чрез съобщение във фейсбук. При всички положения ние ще сме благодарни, че сте избрали нашите продукти.

Ще се радваме да бъдем заедно в тези трудни моменти.

Още по темата:

Как да учим у дома - за деца от 1 до 3 години

Как да учим у дома - за деца от 4 до 6 години

Как да учим у дома - за деца в 1 клас