Умен летен преговор за деца от 3-ти за 4-ти клас

Умен летен преговор за деца от 3-ти за 4-ти клас

Ето нашето предложение за летен преговор. То включва игри, които тренират наблюдателностталогикатаконцентрациятавъображението. А за да не се отдалечат съвсем от учебния материал, не сме забравили и малко писане, малко смятане.

Как да действате: заедно с детето определете минимум карти, които да решава на ден – например по 5 карти. Започнете от кутията, която то избере, и го помолете да ви показва написаното. Добре е да има определено време за това – например в часовете за почивка следобед или пък сутрин, преди излизане.

Отличен резултат ще има, ако децата са две или дори повече – те се мотивират едно друго и дори разменят карти, независимо че може да са в различни възрастови групи. Методът работи – вече е изпробван. 

 

Да раздвижим мозъчните гънки с интересни и провокиращи главоблъсканици!

Този комплект карти е пълен с провокиращи въображението игриребуси и загадки, които ще изпитат силата на вашия ум!

 

Главобълсканици

               

 

Да упражнимоще логика, съобразителност, наблюдателност и аналитично мислене!

Думите могат да бъдат лесни, трудни, интересни и много забавни. Докато играят, децата ще упражняват логиката и съобразителността си и неусетно ще научават какво е това: синоним, омоним, палиндром.

 

Мозъчни битки

        

 

Проверете своя IQ с тези логически загадки.

Картите включват задачи с танграм, домино, анаграми и много други. Главоблъсканиците ще предизвикат концентрацията, въображението и съобразителността.

 

Тествай своята интелигентност

 

Подходящи за цялото семейство!

В този комплект има задачи, които изглеждат лесни, а изискват доста усилия, както и други, които на пръв поглед са невъзможни за разгадаване без изписването на два листа хартия, а всъщност се решават след едно „Аха!“.

 

Логически загадки