Подходящи подаръци за деца от 5 до 8 год. - нашите предложения

Подходящи подаръци за деца от 5 до 8 год. - нашите предложения

Нашите карти и книги могат да бъдат чудесно допълнение към подаръка, който изберете на детето си за предстоящите празници. Те са цветни, в тях има магия – изписаните карти се трият! – а загадките бързо стават любими на малките любопитковци.

Решихме да ви дадем идеи за всяка възраст, като ще ви представим 1 умен продукт и 1 умна торбичка – пълна с избрана от нас комбинация книги, карти, игри и подаръчета.

 

5 години

Активни карти "Умни игри за най-малките" - в този комплект има задачи, подходящи за деца в 3-та и 4-та група в детската градина.

Детето развива наблюдателността и логиката си, различава противоположности и размери, подобрява моториката си.

Играейки, детето научава нови неща за формите и пространството, буквите, числата.

Картите лесно се изтриват и могат да бъдат използвани отново и отново.

 

                         

 

И тъй като изборът на умна торбичка за тази възраст е особено богат, ние се спряхме не на една, а на две торбички. Изберете според интереса на детето – буквите или числата.

Умна торбичка с буквите

Умна торбичка с числата

 

6 години

За тази възраст решихме да препоръчаме един комплект, който е по-различен – главните герои в него са рицар, принцеса и дракони. Част от задачите се решават с помощта на стикерите в кутията. Игрите са, разбира се, развиващи – има букви, срички, числа и дори пресмятане. Чудесна комбинация от забавление и образователна стойност.

Игри с принцеси рицари и дракони

 

                       

 

Торбичка за деца във ваканция

 

7 години

Дали детето е, или не е уверено в изписването на буквите и думите, нашето предложение със сигурност ще му хареса и ще го занимава с часове. Кой не обича кръстословиците? Особено когато са цветни и на интересни теми.

100 умни кръстословици

 

                       

Тази торбичка е за всички, които са „замесени“ в обучението на детето.

В нея има подарък за мама и тате, а именно Табло на успеха, с което детето отбелязва как се е справило с отговорностите си, има книжка спомен за любимия учител и разбира се, много умни игри и подаръчета за детето. Как да не я поръча човек?

Торбичка за деца в училище

 

8 години

Всички казват, че математиката е важна, но много деца, че и възрастни, се плашат от нея. Може би защото рядко е представена цветно и забавно. Ние направихме точно това – създадохме карти с лабиринти, в които, за да откриеш пътя, се налага да броиш, да следваш числови редици, да събираш и да смяташ.

Децата толкова се увличат от предизвикателството, че с удоволствие решават задачите, което всъщност е целта, нали?

Математически лабиринти

 

 

                          

 

А в тази торбичка има всичко!

Престъпни умове, кражби на ценни предмети, смели малки детективи, разкрити престъпления, дори духове! А ако погледнем от образователна гледна точка, в нея има игри с думи, с числа, загадки, които развиват логиката, наблюдателността и съобразителността.

А в книгата има дори исторически и много любопитни факти!

Торбичка за малки детективи

 

Още по темата:

Подходящи продукти за деца от 1 до 4 години

Подходящи подаръци за големи деца и за родители

Подаръци ще има за всички от сърце!