6 идеи за подаръци за 3-4 група в детската градина

6 идеи за подаръци за 3-4 група в детската градина

Почти всяка родителска среща започва или завършва със събирането на пари, и то за основни неща – ремонт на шкафчетата, купуване на килими, почистване, боядисване… А децата се нуждаят още и от игри, играчки и изобщо полезни забавления – все пак прекарват най-малко 8 часа в едно помещение.

Ако сте намислили да купите нещо, с което да зарадвате децата, вижте нашите продукти, които са подходящи за индивидуални и групови занимания в градината за най-малките – 4–5–6-годишни умници.

Куклен театър "Трите прасенца" 

В тази кутия ще намерите книжка с адаптация на класическа приказка в комбинация с осем фигурки от дебел картон

Прочетете историята и разиграйте любимите си сцени от приказката "Трите прасенца". Братчетата ще оживеят в малките ръчички на детето, а вълкът ще развихри всичките си сили. Включете се и вие, като издигнете къщичка за всяко прасенце.  

Кукленият театър ще развие въображението на най-малките, ще ги постави в различни ситуации и ще им даде възможност да измислят нов край на приказката. 

Цялата поредица разгледайте ТУК. 

Активни карти "Умни игри за най-малките"  - за деца 3-та и 4-та група в детската градина

В този комплект има задачи, подходящи за деца в 3-та и 4-та група в детската градина.

Детето развива наблюдателността и логиката си, различава противоположности и размери, подобрява моториката си.

Играейки, детето научава нови неща за формите и пространството, буквите, числата.

Картите лесно се изтриват и могат да бъдат използвани отново и отново. Използвайте приложения маркер или маркер за бяла дъска. Изтривайте със суха материя.

 

Домино с букви 

Тази кутия съдържа 58 плочки домино, върху които има букви от българската азбукаживотни, започващи с тези букви, както и допълнителни бонус плочки.

Комплектът включва мини илюстриран плакат с българската азбука.

Правила:

Брой на играчите 2+ Правила: Разпръснете плочките с лицето надолу. Всеки участник трябва да вземе 5 плочкиНай-младият играч поставя по средата едно домино с лицето нагоре.

Следващият участник по посока на часовниковата стрелка може да постави плочка, която има картинка или буква като тези на първата. Ако няма – тегли от разпръснатите домина.

Домино със звезда – тя предоставя специално предимство. Играчът, който я притежава, може да я постави след каквато и да е картинка/буква и освен това получава правото да сложи веднага след това избрана от него плочка.

Домино с 4 букви – играчът може да го слож,и стига 1 от 4-те написани на него букви да отговаря на търсената картинка/буква. Ако някой от играчите свърши домината си – той печели, останалите могат да продължат, за да определят второ и трето място.

Ако никой не е свършил плочките си, но вече няма домино, което да може да се сложи, то печели този, който има най-малко плочки.

 

Карти "Азбуката" 

Тази кутия съдържа 52 карти: 30 карти с буквите от българската азбука, 8 карти с повтарящи се гласни и 14 карти с лесни срички и пъзелчета на гърба.

 

Децата могат да учат буквите и да съставят думи.

Подходящо е за деца, която вече проявяват интерес към буквите и сричките.

Карти "Числата"

Кутията съдържа 52 карти:

21 карти с числата от 1 до 20, 11 карти с математическите знаци, 10 карти с повтарящи се цифри от 0 до 9 и 10 карти с уравнения и отговори.

 

Активни карти "100 гатанки забавни за дечица славни"

Този комплект съдържа 100 гатанки с животни и растения и техните отговори.

Подходящи за всички деца, които обичат гатанките!

Използвайте приложения в кутията маркер, за да напишете отговорите върху изтриваемите маркери. Изтривайте със суха материя. Маркерът да се използва само върху картите на Клевър Бук.

 

Още по темата: 

7 идеи за подаръци за за 1-2 група в детската градина

5 идеи за полезни и забавни подаръци за класната стая

Тихи игри за по-големите – 8–9–10-годишни ученици