RO EN

Честит рожден ден на нас - вече сме във 2-ри клас!


Лека-полека, неусетно почти, издателство "Клевър Бук" навърши 8 години!

Ако се опитаме да го погледнем през очите на нашите малки читатели, вече сме във 2-ри клас :). Вие може да се забравили, но във 2-ри клас се случва доста резкия преход между елементарното събиране и изваждане и таблицата за умножение, така че ние сме готови за истински предизвикателства :)


КЛЕВЪР БУК В ЧУЖБИНА

За последните 12 месеца се случиха много интересни и нови неща, но може би най-вълнуващ за нас е фактът, че нашите карти вече радват деца в Естония, Чехия, Румъния, Унгария и дори, дръжте се, Хонг Конг!!!


Картите-пъзел "Къде живеят животните", "Плодове, зеленчуци, цветове" и "Бебета животни" изключително много допаднаха на естонските мъници.Чешките ни партньори решиха да представят картите ни "100 игри с приказни герои" по друг начин - с по-голяма кутия с дръжка, картите да са хванати с копче, за да не се разпиляват, а маркера да е с гъбичка.

 

 

Издателството от Хонг Конг, с което започнахме работа ни изненадаха със стриктните си изисквания, а ние си мислехме, че европейското качество е най-високото - съвсем не! Ако не сте виждали "Училище за детективи" на традиционен китайски - насладете се! :)


НОВИ ПРИЯТЕЛИ

Другото важно нещо беше стартирането и развитието на инициативата ни "Играя и уча", по време на която посетихме над 13 училища и 18 детски градини и се започнахме с над 3000 деца!


Играхме с деца от София, Пловдив, Враца, Ботевград, Видин, Пазарджик и страшно много се смяхме и забавлявахме. За нас беше голямо удоволствие да се уверим в нещо, в което силно вярваме - че ученето може да е весел и вдъхновяващ процес.БЕГЪЛ ПОГЛЕД КЪМ ДОСТА ЗАБЪРЗАНОТО НИ РАБОТНО ЕЖЕДНЕВИЕ:

През изминалата година ние преди всичко:

 

  • Играхме игрички (това е така наречения research and development, като сами играем игрите, които измисляме, за да сме сигурни, че са полезни и забавни) 

 

 

  • Подреждахме, преподреждахме, преопаковахме - за първи път със собствен склад - хем радост, хем, да си признаем, грижа :). 

              

 

  • Подготвяхме пратки, колети, кашони за изпращане на големи и малки клиенти.

 

Една част от пратките към клиенти :)


  • Продължихме да зяпаме във фейсбук – с цел поддръжка на служебната страница, разбира се :) 

                                                53 000 активни фена във Фейсбук!


И по случай рожденния си ден искаме да ви подарим отстъпка - при поръчка използвайте промокод - happybirthday2018


 

Кои сме ние?

Ето и най-новите ни продукти:

 

Играй със сричките
Играй със сричките

Цена: 7,90 лв.

Нова цена: 7,10 лв.

Купи сега
Разхвърляната Мими
Разхвърляната Мими

Цена: 5,99 лв.

Нова цена: 5,40 лв.

Купи сега
Искам, искааам!
Искам, искааам!

Цена: 5,99 лв.

Нова цена: 5,40 лв.

Купи сега

Виж следващата новина
Промяна в цените


Уважаеми родители и учители,


Вероятно съвсем скоро ще забележите, че част от нашите продукти ще се продават на по-висока цена – вместо 10,90 лв. – 11,90лв. Това ще се отнася за всички нови тиражи на големите ни активни карти. Причината за това повишаване е чисто финансова – производствените разходи се вдигнаха и за нас става невъзможно да поемем тази разлика. Дори с увеличението, активните ни карти са на една от най-ниските цени в цяла Европа, което обаче не е за сметка на качеството. От всяка продадена кутия ние като издателство ще получаваме от 0,50 до 0,60 лв., които планираме  да вложим в още по-полезни и забавни продукти. Надяваме се, че ще ни подкрепите в тази промяна!


Поздрави,


Екипът на Клевър Бук